Uredna punđa po uzoru na balerine: Frizura za svaku priliku koja je gotova u trenu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uredna punđa po uzoru na balerine: Frizura za svaku priliku koja je gotova u trenu

Tekst:

Arijana Bošnjak

KOSA
17.9.2023.

Barbiecore, Mermaidcore i slični trendovi, govore nam da se neka tematika zaista uvukla u svaki segment života, od mode, do uređenja interijera i beauty svijeta. Tako nam ovu jesen stiže balletcore za koji će vam inspiracija biti nježne i profinjene balerine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovu sezonu ukradite njihovo rješenje za brzu i urednu frizuru koja će prikriti bad hair day, u trenu vas spremiti za svaki svečaniji event, ali i ležerni look koji je posebno dobro rješenje za tanku kosu.

 Jako začešljana i zategnuta ili malo opuštenija punđa? Sve su varijante trendy i chic pa birajte onu koja najbolje odgovara vašem tipu kose, ali i obliku lica. Iako je ovaj trend oduvijek prisutan, svidjet će vam se što ovaj put nema pravila što to čini savršenu balerina punđu.  

 Frizura koja je gotova u par koraka

Prije svega pripremite kosu tako što ćete dodati serume za raščešljavanje i kreme koji čine kosu sjajnom i zdravom. Prednje pramenove kose razdijelite po sredini ili na stranu jednom besprijekornom crtom i zatim kosu začešljajte i svežite u rep. Uz pomoć ukosnica rep smotajte u punđu i za kraj dodajte sprej za sjaj kose koji će dati glamurozan look.

 

 

@oliviarosedemuro Sleek ballerina bun hairstyle #hair#hairstyle#hairhacks#hairhacksandtips#transformation#hairtransformation#fypシ♬ Princess Diana - Ice Spice & Nicki MinajAko birate ležerniju varijantu, preskočite korak sa sjajem i koristite pjenu ili lak koji će dati teksturu kosi pa ćete imati jednu effortless i cool punđu koja će ispratiti svaki dnevni event. Za djevojke koje ima okrugli ili srcoliki oblik lica, preporučujemo da ostave pramen ili dva koji će opušteno padati i lice vizualno izdužiti.

 Poigrajte se i s visinom punđe i provjerite koja najbolje odgovara vašem obliku lica, a s ukrasima za kosu poput mašne, naglasite romantičnu stranu svog karaktera.  

 Ovo je frizura koja će biti onaj „spas u zadnji čas“ za svaku priliku u kojoj se nađete, a mi vam donosimo inspiraciju za više različitih verzija.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @rosiehw

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno