Bajkovite kreacije u Sarajevu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bajkovite kreacije u Sarajevu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
27.7.2011.

Glamurozni nakit, haljine i divlji zapad    U ponedjeljak večer je u hotelu Europa modnom revijom predstavljen rad četiri dizajnera. Radi se o Michal Negrin, Lei Lazarević, Divine by Ljubica Kalačić i Divine by Borna&Ron.Michal Negrin je najpoznatija izraelska dizajnerica čije kreacije nose Demi Moore, Britney Spears, Nicole Kidman, Selma Hayek, i koja već više od dvadeset godina kreira unikatan nakit, odjeću te modne dodatke. Koristi najfinije materijale i swarovski kristale, inspiraciju nalazi u prirodi, snovima, sreći i ljubavi, a svojim kreacijama želi poručiti da dijete u nama treba njegovati i uvijek održati živim. Michal Negrin sa preko 50 otvorenih concept dućana u cijelom svijetu čini svoj jedinstven svijet dostupan svakoj ženi, a najbliže trgovine Sarajevu su otvorene u Hrvatskoj u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, Opatiji i Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lea Lazarić je mlada dizajnerica iz Hrvatske, točnije iz Istre te prvi puta prikazuje svoju kolekciju u Sarajevu. Uvijek su je fascinirali različiti stilovi žena koje je upoznavala tijekom svojih putovanja zato u kreacijama želi utjeloviti ljepotu različitih država i stilova te tako nabavlja materijale iz različitih dijelova svijeta. Kaftane je izabrala kao prvu kolekciju jer je njima bila okružena cijeli život pošto je odrasla u Iranu, zatim dalje putujući po Bliskom i Dalekom istoku. Želja joj je da se u njenim kaftanima žene osijecaju ljepše i da im je ugodno jer vjeruje da žena može odjenuti kaftan i biti u njemu od jutra do večeri.

Posvojena Istranka Ljubica Kalačić koje je veteranka u poslovnom svijetu, pionirski je zakoračila u modne vode početkom šestog mjeseca ove godine, otvaranjem dva concept dućana: jednog u Opatiji gdje predstavlja dobro afirmiranu izraelsku dizajnericu Michal Negrin te drugog u Rovinju u kojima predstavlja mlade hrvatske i strane dizajnere. Uz to lansirala je i svoj vlastiti brand DIVINE za koji sama kreira haljine od prirodnih materijala, a kreacije koje je predstavila na reviji su nastale u suradnji sa Silvanom Morgan.

Borna Rajić i Ron Hale su dizajnerski duo iz Pariza koji su osmislili kolekciju DIVINE by Borna&Ron i koje je ovom revijom premjerno prikazana.
Kolekcija pod nazivom Urban Rider interpretirana je modelima divljeg zapada i unosi zanimljiv preokret sivilu gradskog asfalta. Uz izbor materijala vedrih tonova koji podsjećaju na bakin kuhinjski stolnjak žele pokazati da ništa nije onako kako se čini već da sve možemo interpretirati na nama svojstven i osebujan način.

Bila je to zbilja noć bajkovitih kreacija, a neke od njih pogledajte u našoj galeriji:

PreviousNext


modamo.info
Foto: PR/Matko Stankovic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno