Svi preslatki detalji baby shower zabave u boho stilu koju je Naida organizirala sa kumom - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Svi preslatki detalji baby shower zabave u boho stilu koju je Naida organizirala sa kumom

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

MAME RULZ
16.9.2021.

Nova #DoYouBonjour priča još jednom je potvrdila da je baby shower zabava savršena prilika da mali krug ljudi u predivnom okruženju provede dan u smijehu i zajedništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naida je već na društvenim mrežama podijelila trudničke kombinacije, a mi smo sa njom razgovarali o zabavi koju je organizovala sa prijateljicom. Kroz fotografije uspjele su nam dočarati toplu atmosferu uz boho detalje, palete, svijeće, pampas travu, balone i druge vintage detalje koje možemo pronaći doma.

Toliko ljubavi i pažnje je bilo utkano u dobro promišljenu ideju, toliko razmišljanja o bebici, da nismo mogli odoljeti ne saznati sve o inspiraciji, ideji, kao i detaljima organizacije.

Naime, Naida navodi da je kao i u svakoj organizaciji bitnih datuma, prvi a i najvažniji korak bio osmišljanje teme i prikupljanje inspiracije, kako bi se sve uklopilo u jednu čarobnu priču po njenom ukusu.

Također, sa nama je podijelila detalj da je za organizaciju i dekoraciju bila zadužena njena kuma koja je odnedavno otvorila svoj Tema Studio (koji se bavi planiranjem bitnih događaja), a sve to ne bi bilo izvodivo bez Naidinog supruga i majke.

Tema cjelokupne zabave bila je "Boho baby shower",  a za lokaciju se odlučila za bajkovitu Vilu Kadić, vikendicu na Bjelašnici koja svojim izgledom i prirodnim okruženjem pruža idealnu kulisu za ovakve događaje.

Nismo mogli ne primjetiti da su sve prijateljice imale i modno usklađen look stoga nam je Naida otkrila da s obzirom da je tema bila "Boho baby shower", dress code je bila bijela boja: „Zbog toga su se sve moje prijateljice imale usklađen look, što je čitavoj priči dalo još jednu notu nježnosti. Što se moje haljine tiče vodila sam se udobnošću i bojom koja pokazuje spol bebe.“

Na pitanje koja je najzabavnija anegdota sa baby shower zabave, Naida nam je odgovorila: „Kada se skupi veliki broj žena anegdote su neizbježne. Ne bih mogla izdvojiti samo jednu, ali sam sigurna da će mi taj dan ostati u najljepšem sjećanju.“

Za fotografije je bila zaslužna Elma Nađ, a možda će vam navedeni detalji poslužiti kao inspiracija za vašu baby zabavu ili neko drugo druženje.

Naida je naš slatki razgovor završila sa divnim savjetom za sve buduće mame koje uskoro planiraju organizirati baby shower:

"Najbitnije je da im taj dan bude ispunjen zabavom, pričom i smijehom, te da uživaju maksimalno sa svojim prijateljicama."

U nastavku pogledajte još fotografija sa ove posebne baby priče.

***

Naslovna fotografija: Elma Nađ
Razgovarala: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno