Pripremate baby shower? Tada ćete htjeti znati za ove slatke DIY ideje koje su jednostavne i prikladne za svaki budžet -...

Pripremate baby shower? Tada ćete htjeti znati za ove slatke DIY ideje koje su jednostavne i prikladne za svaki budžet

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
17.9.2021.

Proslava dolaska bebe zajedno sa svojim najdražim ljudima poseban je povod za druženje koji uvijek probudi najtoplije emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U želji da olakšamo pripremu ovakve proslave za buduću mamu, pronašli smo nekoliko jednostavnih ideja za uređenje koje su izuzetno neodoljive i dati će svakoj zabavi poseban ugođaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među idejama pobrojali smo trikove za izradu natpisa i dekora za prostoriju u kojoj ćete organizirati baby shower. Naveli smo i nekoliko ideja koje će razveseliti vaše goste, ali i pronašli par DIY savjeta za izradu vlastitog kutka za slikanje koji će uljepšati svaku zajedničku fotografiju.

Više ideja otkrijte u nastavku.

ODJEĆA NA ZIDU

Ova ideja od vas traži par štipalica i dječju odjeću i kroz par koraka kreirati ćete neodoljivu pozadinu za fotografiranje i dekor koji će simpatično upotpuniti svaku proslavu za malene bebe.

DIY NATPIS

Uz par komada papira, boje, škare, traku i ljepilo možete unutar sat vremena kreirati natpis sličan ovome koji će pozivati sve vaše goste na druženje i doprinijeti veseloj atmosferi u vašem domu.

Foto: sarahhearts.com

KUTAK ZA GOSTE

Ova simpatična gesta idealna je da vaši uzvanici zapišu koje želje imaju za vašu bebicu. Dovoljno je da pripremite par papirića i olovku, a sigurni smo da ćete uživati u iščitavanju ovoga na kraju dana.

DIY OBLACI

Proslave za bebe idealan su povod da iskoristite ovu DIY ideju za izradu oblaka uz vatice. Kako, otkrijte kroz video ispod.

BABY KOCKE OD KARTONA

Tako jednostavna, a tako upečatljiva ideja za dekoraciju. Starim kartonskim kutijama možete dati novi život tako što ćete na njima napisati velika slova ABC i pretvoriti ih u nezaboravan i zabavan dekor na proslavi.

Foto: ohhappyday.com

PLIŠANCI SU UVIJEK DOBRA IDEJA

Svaki kutak vaše proslave moći ćete jednostavno transfomirati u proslavu za bebe tako što ćete dodati nekoliko plišanaca.

BALONI UREĐENI UZ POMOĆ VODENIH BOJA

Ovaj trik je tako jednostavan, a tako sladak, da će mu rijetko koja mama odoljeti.

Foto: studiodiy.com

HULA HOOP ZNAK

Uz jedan hula hoop i malo kreativnosti može nastati preslatki natpis koji će zabavu učiniti nezaboravnom.

Foto: strawberrychicblog.com

ŠTENDER I VELIKI PLAKAT KAO PHOTOWALL IZ SNOVA

Ove dvije stvari zajednički mogu surađivati u kreiranju neodoljivog photo walla za vaš baby shower.

Foto: @calliandoak

***

Naslovna fotografija: ohhappyday.com
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno