Avon Voices: Online potraga za pjevačima i kompozotorima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Avon Voices: Online potraga za pjevačima i kompozotorima

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
2.12.2010.

 Kozmetička kompanija Avon povodom proslave svoje 125. godišnjice, lansira Avon Voices, prvu globalnu online potragu za pjevačkim talentima među ženama, kao i natjecanje kompozitora. Avon poziva ljude iz više od 60 zemalja, uključujući svojih 6.2 milijuna Avon Članova kluba, da potaknu ovaj globalni glazbeni pokret. Renomirani žiri sastavljen od vodećih imena glazbene industrije iz cijelog svijeta uključuje šesterostruku dobitnicu Grammya Fergie, legendarnu kompozitoricu Diane Warren, pjevačicu i kompozitoricu nominiranu za Grammy Natashu Bedingfield i rusku senzaciju Valeriyu. Glavna odlika jednogodišnjeg programa je putovanje u zabavne destinacije za približno 200 kandidata iz cijelog svijeta koji prođu prvi krug glasanja, gdje će im biti osiguran profesionalan trening i Avonovi makeoveri te će s profesionalcima imati priliku snimiti svoje video izvođenje za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Cilj potrage za talentima je pronaći dvije talentirane pjevačice, od kojih će jedna biti Avon Članica Kluba i dati im priliku da snime vlastiti profesionalni album.
Službena stranica programa, AvonVoices.com, od danas je aktivna i otvorena za registraciju.
Tri su načina za učestvovanje u globalnoj zajednici Avon Voices:

 

  • Pjevanje: žene su pozvane da sudjeluju u online potrazi za talentiranim pjevačicama  odabirom jedne od odobrenih pjesama čija lista se nalazi na AvonVoices.com  i postavljanjem video zapisa za prijavu do 13. 02. 2011.

  • Glasovanje: Svi mogu biti lovci na talente i pozvati svoje prijatelje i poznanike s talentom za pjevanje  da se uključe, gledati video zapise i glasati za svoje favorite.  Od četvrtog do desetog mjeseca, potraga će biti sužena četiri puta na temelju kombinacije online glasanja javnosti i ocjena sudaca (prvih 200-tinjak kandidatkinja koje su svoje snimke pjesama stavile na AvonVoices.com do 13. 02. bira se u prvoj fazi natjecanja, a prvi službeni krug glasanja počinje 22. 04. 2011.).

  • Komponiranje pjesama: Žene i muškarci mogu sudjelovati u takmičenju za kompozitore pjesama, pisanjem originalne pjesme koja inspirira, koja dijeli nadu i optimizam sa svijetom. Ovo je drugi dio natjecanja  koji počinje 20. 05. 2011., a bit će potrebno u prijavi poslati digitalni dokument i riječi svoje pjesme na AvonVoices.com.


 „Sretna sam što živim svoje snove kroz glazbu. Poznajem mnogo žena koje sanjaju o tome da se njihov glas čuje, a sada im je to omogućeno“, rekla je Fergie. „Avon Voices dat će ženama priliku da  podijele svoje prekrasne glasove sa svijetom.“

 

Image 


Avon Voices predstavljen je u više od 40 milijuna Avonovih kataloga koji će biti podijeljeni širom svijeta.
Glazbom protiv nasilja nad ženama, u korist Avonove Fondacije za žene.
Avon Voices je mnogo više od pružanja prilike neotkrivenim talentima - tokom godine, glazba će biti dostupna za digitalno preuzimanje (download) za određen iznos, od kojeg će postotak biti namijenjen za kampanju protiv nasilja nad ženama Avonove humanitarne Fondacije za žene.

Do danas, Avonovom globalnom filantropijom prikupljeno je i donirano više od 30 milijuna dolara namijenjenih podizanju svijesti o nasilju u obitelji i nad ženama, edukaciji i preventivnim programima.   


Na kraju programa, Diane Warren će pripremiti himnu koju će snimiti 10 svjetskih finalista zajedno s brojnim zvijezdama te članovima i članicama žirija Avon Voicesa. Himna će premijerno biti izvedena uživo na godišnjoj gala večeri Avonove Fondacije za žene, čije je održavanje predviđeno za jesen 2011.-e u New Yorku.


Pozivamo sve talentirane žene u ovaj jedinstveni globalni projekt, zapjevajte s Avonom i pustite svoj glas da se čuje u cijelom svijetu. „Ne propustite priliku koju pružamo, jer i sami ovo možemo samo zato što smo najveći globalni glas za žene širom svijeta, kompanija koja sluša glas žena već 125 godina. Odaberite jednu od pjesama, snimite svoj video zapis i stavite ga na AvonVoices.com i Avon će vam pružiti priliku života. Pokažite svoj talenat, zabavite se, glasajte za najbolje pjevačice,“ pozvala je sve talentirane žene u Bosni i Hercegovini Šejla Korjenić, Marketing kooridnatorica za BiH. „Pratite nas i na našoj Facebook stranici AVON BiH gdje ćete uvijek prvi čuti Avonov glas.“

 


modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno