Knjige u centru pažnje: Zaljubit ćete se u Assouline elegantno postolje za dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Knjige u centru pažnje: Zaljubit ćete se u Assouline elegantno postolje za dom

Tekst:

Nevena Divčić

INTERIJERI
1.11.2023.

Knjige inspirisane životima popularnih ličnosti i čarobnim lokacijama ste već vidjeli u bar jednom trenutku na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ibiza, Miami, Barbie, Amalfi Coast, Capri Dolce Vita i YSL samo su neki od popularnih naziva knjiga dostupnih pod vodstvom brenda Assouline, a kojeg vole sve modne insajderice, ljubitelji interijera, umjetnosti i stvaranja vlastite biblioteke u domu.

 Međutim, u svom asortimanu Assouline ima mnogo više od toga, a našu pažnju je posebno privuklo postolje za knjige. Dodatak za dom na koji možemo izložiti svoju omiljenu knjigu i dodatno unijeti karakter i vlastiti pečat u interijer? Ma odlično! 

 Akrilni dizajn dostupan je u providnoj varijanti, crnoj, crvenoj, plavoj i žutoj boji, a jedan luksuzni komad je posebno privukao našu pažnju svojim izgledom.

Allure Bookstand u boji svijetlog hrasta se izdvaja svojim dizajnom i elegancijom, u skladu s tim i njegova cijena ga izdvaja iz grupe ostalih postolja istog brenda, te nije dostupan za kupovinu van SADa. Njegova cijena iznosi 3,200 €, a ranije pomenuta, akrilna postolja dostupna su i za kupovinu u Europi, po cijeni od 105 €.


Assouline Bookstand


* * *
Naslovna fotografija: @shoppalomaandco

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno