Ashk Jewelry predstavlja novu kolekciju nakita inspirisanu ljubavlju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ashk Jewelry predstavlja novu kolekciju nakita inspirisanu ljubavlju

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
28.7.2023.

'Mon Amour' kolekcija donosi sada već prepoznatljivi Ashk Jewelry stil koji čini jedinstven spoj tradicije BiH i jednostavnosti savremenog dizajna. Unikatni i ručno izrađeni komadi nakita ističu ljepotu i samopouzdanje svake dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U želji da saznamo više detalja o novoj kolekciji, koja donosi šaroliku lepezu novih blistavih komada, razgovarali smo s Ashk timom. Saznali smo o kakvom se to dizajnu radi i koji materijali prevladavaju u novoj kolekciji, ali i saznali koja je to posebnost ovog brenda

 
Šta to Ashk nakit čini posebnim? 

Ono što čini Ashk Jewelry posebnim jeste naša strast prema ekskluzivnom dizajnu. Svaki komad u kolekciji 'Mon Amour' je ručno izrađen s pažljivo odabranim materijalima, 14 i 18 karatno zlato, uključujući drago i poludrago kamenje. 

 
Kako biste opisali novu kolekciju? 

Romantika i prije svega ljubav su srž kolekcije 'Mon Amour'. Suptilni, minimalistički dizajn, kao i kombinacija poludragog i dragog kamenja u različitim bojama, klasični statement komadi, ali i glamurozni motivi će vas oduševiti. Ovi elementi omogućavaju nošenje Ashk nakita kako u svakodnevnim, tako i u posebnim prigodama. 'Mon Amour' nakit podsjeća nas na snagu ljubavi i donosi nam osjećaj sreće svaki put kad ga nosimo.

 
Poruka našim čitateljima i čitateljicama? 

Kupovinom nakita iz kolekcije 'Mon Amour' podržavate lokalnu umjetnost i obrtnike iz BiH. Svaki komad je plod ljubavi i rada talentiranih dizajnera i zlatara koji prenose svoju strast prema nakitu u svaki detalj. Osim toga, ovom kupovinom postajete dio naše Ashk Jewelry zajednice koja u potpunosti cijeni originalnost i kreativnost.

 Ako tražite nešto posebno za sebe ili želite obradovati dragu osobu Ashk Jewelry dućan se nalazi u srcu Sarajeva, na Baščaršiji u ulici Sarači 7. Za dodatne informacije možete posjetiti i njihov Instagram i Facebook profil ili web stranicu

* * *
Copyright: ASHK Jewelry  
Photo & Retouch: Sanela Babić, Elvir Pandžić, studio S
Makeup: Adi Hasić
Model: Farah Mirta Šabić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno