Ariana je flautistkinja uz čija zabavna videa ćete i sami zavoljeti ovaj instrument - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ariana je flautistkinja uz čija zabavna videa ćete i sami zavoljeti ovaj instrument

Tekst:

Emina Smaka

BONJOUR.VOLI
4.2.2022.

Iako možda i niste ljubitelj klasične muzike i instrumenata, Arianin Instagram profil na kojem svira flautu će vas svakako oduševiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, Ariana na svom profilu kreira videa, u kojima svira flautu tako da kreira obrade popularnih pjesama, poznate muzike iz filmova, ali i simpa videa o životu i zanimljivim situacijama jedne flautistkinje. Kroz njena videa je možemo vidjeti i u društvu drugih muzičara, a najčešće je na klaviru prati njena sestra Ella Piknjač. Do sada Arianin profil prati preko 90.000 zaljubljenika u njenu muziku ali i šarm, a neka videa su dostigla i preko 100.000 pregleda, kao onaj s obradom pjesme Smooth criminal, pjesme Michael Jacksona. 

 Jedan od popularnih videa je bio i onaj s coverom teme The Simpson, koji ne samo da se svidio Arianinoj i Ellinoj publici, nego i producentima istoimenog serijala, koji su odlučili koristiti njihovu obradu u jednoj od epizoda. Ariana je sada već ozbiljan content creator i influencer, instruktor flaute, te dio u orkestra Sarajevske filharmonije. Videa ove dvije sestre možete pratiti na njihovim Instagram proflima @arianaflute i @ellapiknjac


 

* * * 
Naslovna fotografija: @arianaflute 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno