Novouređena Apoteka Monis pruža sasvim drugačije iskustvo kupovine i donosi sjajne akcije! - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Novouređena Apoteka Monis pruža sasvim drugačije iskustvo kupovine i donosi sjajne akcije!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
20.4.2022.

Tko kaže da i odlazak u apoteku ne može biti posebno iskustvo kojemu se želimo vraćati iznova i iznova?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo Apoteka Monis pokušava redefinirati klasičnu posjetu apoteci tako da uživate, budete kvalitetno informirani o proizvodima te imate šarolik asortiman u kojemu ćete pronaći sve za sebe. Osvjetljene police sa nama najdražim beauty proizvodima, kao i ljubazno osoblje koje nam pruža stručne informacije mogu postati novi ritual koji će uljepšati brigu o sebi i ulaganje u svoje zdravlje i njegu. Naravno, sve je to puno lakše u ovoj apoteci jer u blizini sebe imate stručna mišljenja i savjete educiranih zaposlenika koji su spremni odgovoriti na vaša pitanja.

 Uz stručnjake na dohvat ruke, Apoteka Monis locirana u Alta Shopping Centu, nudi vrhunsku ponudu dermokozmetike, dodataka prehrani, kao i drugih medicinskih proizvoda. Svi ti proizvodi izloženi su pregledno zahvaljujući posebnom sistemu što će vam olakšati odabir i učiniti kupnju toliko ugodnijom. Kupnja u ovoj apoteci biti će posebna i zahvaljujući novouređenom interijeru i prijatnom ambijentu u kojem bijela boja dominira i savršeno osvježava prostor. Na policama ćete brzo primijetiti neke od vaših omiljenih brendova, počevši od Avene i La Roche Posay pa sve do Weleda i Noreva proizvoda.

 Kako biste se uvjerili u moderan pristup, ali i izgled apoteke, možete ju posjetiti od ponedjeljka do subote od 9:00h do 22:00h i nedjeljom od 11:00h do 19:00h. Sa ponovnim otvaranjem apoteke očekuju vas i brojne akcije i pogodnosti koje ćete jedva čekati iskoristiti. Više detalja otkrijte na Apoteka Monis službenom Facebook i Instagram profilu. P.S. Jesmo spomenuli i da, ako ih ne možete posjetiti u Sarajevu, Apoteka Monis dostavlja i diljem Bosne i Hercegovine?

 

***
Foto: Radoš Jovanović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno