3 beauty trika Parižanki za mladolik izgled - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 beauty trika Parižanki za mladolik izgled

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
30.1.2023.

Dame s adresom u Parizu vrlo dobro znaju kako svojim jedinstvenim kombinacijama ukrasti pažnju, ali i isto tako koje trikove koristiti za mladoliki izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Za Parižanke mnogi kažu da se ne plaše starenja te da vole prigrliti prirodan izgled sukladno svojim godinama. No, to ne znači da i dalje ne izgledaju mladoliko. Dapače, Parižanke vrlo dobro znaju kako izgledati svježe i odmorno od samog jutra. Stoga smo poželjeli saznati koje trikove te dame koriste, a koje bismo mogli ubaciti i u svoju svakodnevnu rutinu.

 Redovna tjelovježba

Nije tajna da Francuzi za doručak biraju ukusne krosane ili pak hrskavi tost s namazom od maslaca koje zatim balansiraju uz tjelovježbu poput pilatesa i trčanja kao omiljenu aktivnost za održavanje zdravlja. Kako one ističu jutarnje pecivo je samo slatki retreat za bolji početak dana.

Prihvaćanje starenja, no ne preskakanje beauty rutine

Dame iz Pariza veliku pozornost daju kreiranju personalizirane skincare rutine koja se najčešće bazira na hidrataciji i osvježavanju kože. Veliki broj Parižanki ističe da izbjegavaju estetske i neinvazivne zahvate, no ne preskaču redovne odlaske na tretmane kojima će dodatno nahraniti kožu.

Rijetko kad mijenjaju stil svoje frizure

Prepoznatljive frizure koje su nosile u dvadesetim godinama Parižanke vrlo dobro nose i u zrelijoj dobi. Upravo te frizure koje čine dio njihovog stila Parižanke ističu kao osnovu za kreiranje mladolikog izgleda. Tako ih često možemo vidjeti s frizurama obogaćenim šiškama, jednostavnim klasičnim izdanjima poput boba ili loba.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @philippineleroybeaulieu

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno