Angelina ponovno osvaja crvene tepihe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Angelina ponovno osvaja crvene tepihe

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
26.7.2010.

 Angelina je napokon uzela stanku od silnih dobrotvornih misija, te se posvetila svom glumačkom talentu i na promociji svog novog filma Salt, još jedanput obradovala svoje vjerne obožavatelje.Uvukla se u crnu šljokičastu Emporio Armani mini haljinu, upotpunila ih Ferragamo nude cipelama i Asprey ogrlicom, te se s velikim osmjehom na licu slikala s Bradom, koji se riješio brade, te zajedno s Angelinom oduševio prisutne  na crvenom tepihu Grauman's Chinese teatra u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 

 Image

 

 Image

 

 Image

 

 

Svoj zlatni trenutak je imala i u Mexico koji je prošao u znaku bijele naborane Atelier Versace haljine,

 

Image 

 

dok se za rusku premijeru svog filma, Angelina odrekla crne boje i zavukla se u dugu lepršavu Atelier Versace haljinu jednostavnih krojeva, koja je prekrila njenu mršavost, a s velikim izrezom na leđima i crvenim ružom na usnama, Angelina je izgledala uistinu glamurozno.

 

  Image

 

 

Image

Image
Press konferencija u Ritz Carltonu
 
 

Iako je Angelina oduševila svojim odabirima na crvenom tepihu, ono što mnogi novinari, ali i obožavatelji primjećuju jeste njena ekstremna mršavost koja se najviše očituje na koščatim nogama, koljenima i rukama.
Obline jedne od najkarizmatičnijih i najljepših žena današnjice polako nestaju, a mi se samo pitamo, kakav će biti konačni ishod...

 

D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno