Otkrili smo ko je zaslužan za blistavi osmijeh Amire Medunjanin - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrili smo ko je zaslužan za blistavi osmijeh Amire Medunjanin

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
30.8.2023.

Da Amira Medunjanin ima osmijeh kakav ona zaslužuje, bila je potrebna suradnja između Amire, tima Širbegović stomatologije i tima koji je dio Ado Dent zubotehničkog laboratorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući zajedničkom radu, ona danas ponosno nosi zdrav i privlačan osmijeh.

Za ovaj izazov bila je potrebna, prije svega, Amirina posvećenost, ali i stručno znanje dr. Eme Širbegović i preciznost Admira Brdarić, glavnog tehničara iz Ado Dent zubotehničkog laboratorija.

 

Amira Medunjanin i dr Ema Širbegović
 

Ovom saradnjom naša najpoznatija interpretatorka sevdaha je ostvarila osmijeh koji je dodatno obogatio njenu pojavu na scenama širom svijeta.Važnost dobre saradnje između doktora i zubnog tehničara


Kao što blisko moraju surađivati arhitekta i graditelj da bi sagradili kvalitetnu kuću, tako isto doktor stomatologije i zubni tehničar moraju blisko surađivati da pacijent ostvari željeni rezultat. Iz tog razloga, da bi ponudili najbolja protetska rješenja, važnost dobre saradnje između stomatološke ordinacije i zubotehničkog laboratorija postaje sve nužnija.Širbegović stomatologija i Ado Dent zubotehnički laboratorij


Da Amira dobije filmski osmijeh potrebne su bile stručnost i iskustvo Širbegović stomatologije s jedne strane. S druge strane, potrebno je razumijevanje, ekspertno znanje i preciznost zubnih tehničara iz Ado Dent laboratorije. 


Širbegović stomatologija i Ado dent lab

Doktorica Ema Širbegović i zubni tehničar Admir uspješno sarađuju od 2017. godine.
Na njihovom primjeru može se vidjeti kako ovakva saradnja donosi ne samo estetske, već i funkcionalne i zdravstvene koristi za njihove pacijente.
 

Dr Ema Širbegović, Medina Brdarić i Admir Brdarić


Širbegović iz Sarajeva je već dugi niz godina prepoznata kao ordinacija u kojoj pacijenti mogu poboljšati oralno zdravlje i ostvariti željenu estetiku svojih osmijeha. Od 2009. godine Ado Dent zubotehnički laboratorij iz Sarajeva, pouzdan je partner stomatološkim ordinacijama širom Bosne i Hercegovine i pruža usluge izrade svih vrsta protetskih radova.

Svaki uspjeh terapijskog procesa rezultat je dobre saradnje i razumijevanja između ova dva tima. Ovaj slučaj jasno ilustruje kako saradnja između stomatološke ordinacije i zubotehničkog laboratorija donosi brojne koristi za pacijente, garantujući im ostvarenje sna da i oni imaju lijep osmijeh.

 

Tim Širbegović stomatologija

Tim Ado Dent Zubotehnički laboratorij


U slučaju da i vaše oralno zdravlje i osmijeh trebaju malu pomoć slobodno im se javite putem naznačenih kontakata na web sajtu: Širbegović stomatologije ili Ado dent laboratorije, kao i putem Facebook naloga Širbegović stomatologija i Ado Dent Zubotehnički laboratorij.

***
Naslovna fotografija: Amir Medunjanin

 

Povezani članci

Najpopularniji članci