Čije stilske ideje kradete ovaj tjedan? Mi za inspiraciju biramo domaću influencericu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Čije stilske ideje kradete ovaj tjedan? Mi za inspiraciju biramo domaću influencericu.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
20.2.2024.

Amina Efendić je bh. influencerica na čijem profilu možete pronaći inspiraciju za originalne, fashionable i statement kombinacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njene kombinacije su jednostavne, ali i tako efektne da je teško ne primijetiti ih. Mi smo zavirili na njen profil kako bismo vidjeli kakve komade odjeće bira u posljednje vrijeme i izabrali favorite koji će inspirirati vaš sljedeći outfit.

 Po uzoru na Aminu, nosite slojevite kombinacije s kojima ćete biti spremni za hladniji povjetarac, jednako kao i za trenutak kada sunce odluči podignuti dnevnu temperaturu. Stylish outerwear poput statement lakiranog kaputa ili nezaobilazne kožne jakne, uparite uz mini suknje, a haljinu od pletenine, osim kožnom jaknom, možete začiniti i ležernim prslukom.


Foto: @aminaefendic

Foto: @aminaefendic

Foto: @aminaefendic

Foto: @aminaefendicJoš jedan look koji inspirira, donosi ideju kako da elegantne i profinjene komade prenesete u street style svijet uz pomoć biker čizama.

 Osvojila nas je i kombinacija u kojoj Amina spaja sofisticiranost bunde s casual komadima poput širokih jeans hlača i kape - outfit stvoren za ležerne kave u gradu.


Foto: @aminaefendicPonestane li vam inspiracije dok gledate u svoju garderobu, zavirite kao i Amina u ormar svog dečka, muža ili prijatelja i stilizirajte njegove komade na originalan način. Sigurni smo da će vas inspirirati kako muške krojeve prilagoditi svom modnom izričaju.

 Njen inspirativni stil podsjeća nas na važnost eksperimentiranja s modom i izražavanja vlastite individualnosti kroz odjeću.

* * *
Naslovna fotografija: @aminaefendic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno