Bili smo na: Goodbye Summer Party by ALTA na krovu Four Seasonsa - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bili smo na: Goodbye Summer Party by ALTA na krovu Four Seasonsa

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
16.9.2023.

Ljeto je na izmaku, no prije nego se prepustimo čarima jeseni vrijeme je za jedan poseban 'Goodbye Summer Party'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, ALTA shopping centar je za kraj tople sezone kreirao urbani party na krovu restorana Four Seasons. S početkom u 19h na ulazu u restoran nas je dočekao neonski znak natpisa 'Let's Party' koji je bio uvertira u zabavnu noć pred nama. 

 Središnja zvijezda večeri bili su poznati DJ duo Brown Sugar, a svi koji su do sada mogli uživati u zvucima njihove muzike, znaju da su oni savršen dodatak svakoj nezaboravnoj zabavi. Dobar zvuk i fantastična atmosfera pratila su nas do ponoći. 

 ALTA je pripremila i nagrade za svoje vjerne posjetitelje koji su u periodu od 09.09. do 14.09. mogli osvojiti ulaznice za ovo posebno iskustvo. 

Tema večeri je bila 'Bold neon summer', a dekoracije u cijelom prostoru su harmonično pratile tematiku. Neonski znakovi za početak partyja na ulazu, tunel od neonskih okvira, posebno brendiran šank i drugi detalji bili su više nego dovoljni za kreiranje najboljih uspomena i savršenih Instagram trenutaka. 

 Ambasadorice ove kampanje, koje su svojim pratiteljima također podijelile dio ulaznica su bile Šejla Ramović, Ena Avdić i Nejla Muhić. Njihove kombinacije nismo propustili zabilježiti našim objektivom. 

 Odlična atmosfera je vladala i ispred prozirnog photowalla na kojem su posjetitelji neonskim markerima mogli ispoljiti svoju kreativnost ili jednostavno napisati svoje ime, a ujedno kreirati nezaboravne momente. 

 Gosti ALTA zabave 
Kroz večer su se iznenađenja nastavila pa su tu bile neonske narukvice i simpa detalji koji će ostati kao suvenir na ovaj party, a zatim i dostava ukusnih Vapiano pizza. Najbolji party je onaj na kojem možete uživati u brzoj hrani! 

 Na posebno oduševljene prisutnih, pred kraj večeri se kod DJ pulta pojavio i poznati bh. reper Frenkie i izveo nekoliko najpoznatijih hitova. U tom tonu smo sinoć ispratili ljeto na poseban način. 

Veselimo se vidjeti šta nam to shopping centar ALTA priprema za jesenju sezonu. 

* * *
Foto: Sanela Babić za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno