3 Aliexpress proizvoda koji će dodati funkcionalnost i luksuz u vaš beauty kutak - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 Aliexpress proizvoda koji će dodati funkcionalnost i luksuz u vaš beauty kutak

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
10.8.2023.

Beauty kutak je važan dio u domu svake žene, jer to je mjesto gdje svakodnevno nanosimo makeup i obavljamo male rituale za njegu kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste se i vi nekada izgubili u moru ponuda na stranici Aliexpress, onda znate da je moguće pronaći baš sve što vam padne na um, a moramo istaknuti i to da su im cijene uvijek prijateljski naklonjene prema vašem budžetu.

Danas vam donosimo ideje što kupiti na njihovoj stranici kako biste svoj beauty kutak učinili ljepšim i funkcionalnijim.

Makeup organizeri na vašem će stolu za šminkanje uvesti red i, sigurni smo, smanjiti stres prilikom jutarnjeg spremanja jer će vam uz njihovu pomoć sve biti pri ruci i na pravom mjestu.

 

Aliexpress 21,36 KM

Aliexpress 32,51 KM

Aliexpress 21,37 KMOgledala s LED osvjetljenjem važan su saveznik za vaše beauty rituale. Bilo da se šminkate i precizno izvlačite eyeliner ili testirate novu pincetu, osvjetljenje će olakšati proces.


Aliexpress 94,70 KM

Aliexpress 103,59 KMMali beauty frižider za sve vaše kreme, maske i tečne makeup proizvode, pomoći će da održite njihovu dugotrajnost i kvalitetu, ali i da vas ti hladni proizvodi razbude i pokrenu energiju za taj dan.


Aliexpress 79,53 KM

Aliexpress 88,36 KMIako je kupnja na Aliexpress stranici zabavna i često povoljna, postoje tri napomene koje trebate imati na umu:

  • cijene se dosta mijenjaju stoga je najbolje što prije ugrabiti proizvod koji želite,
  • provjerite je li se proizvod dostavlja u Bosnu i Hercegovinu,
  • s obzirom da se proizvodi često skladište na dalekim udaljenostima, vjerojatno ćete ih trebati čekati duže vrijeme da dođu na vašu adresu. 

* * *
Naslovna fotografija: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno