Airbnb ovog Valentinova nudi opciju noćenja u Julijinoj kući u Veroni. Evo što trebate znati.

PUTOVANJA
22.1.2020.

Nakon što je Airbnb pomakao granice nudeći opciju noćenja u jednom od najljepših muzeja svijeta, Louvre, kući izrađenoj od čokoladi, Barbie vili u Malibu, ovog Valentinovo pruža mogućnost da zajedno s vašim partnerom noćite na jednom od najromantičnijih mjesta na svijetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Casa di Giulietta mjesto je koje već godinama tema pisanja brojnih medija, pozadina za kreiranje romantičnih filmova, ali i simbol vječne ljubavi. Upravo zbog toga se nameće kao idealno mjesto za proslavu Valentinova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julijina kuća najvažniji je muzej u gradu Veroni, koji svake godine privlači milijune posjetitelja. Partnerstvo s Airbnbom oživljava nadaleko poznati Shakespeareov mit o Romeu i Juliji na način koji nikada prije nije ponuđen", rekao je načelnik općine Verona Federico Sboarina.
 „Uzbuđeni smo što ćemo promovirati našu kulturnu baštinu, dijeliti tradicije koje su se ranije čuvale i donijeti međunarodnu vidljivost gradu Veroni.“

NOĆENJE UZ ROMANTIČNU VEČERU, PISANJE LJUBAVNIH PISAMA I ŠETNJU VERONOM UZ VODIČA

Ne samo da ćete moći noćiti u prostorijama unutar Julije kuće koje još uvijek imaju neodoljivu retro notu, nego ćete i uživati u romantičnoj večeri koju će za vas pripremati dobitnik dvije Michelin zvjezdice, chef Giancarlo Perbellini.
Naravno, večera će biti poslužena u intimnoj romantičnoj atmosferi, a nakon nje, slijedi i mali tečaj kuhanja uz chefa.
Večer će se nastaviti uz druženje pokraj kamina i odgovaranje na pisma koja svake godine pristižu Juliji te uz privatnu šetnju Veronom i profesionalnog fotografa. 

KAKO REZERVIRATI SMJEŠTAJ U JULIJINOJ KUĆI?

Svake godine više tisuća pisama dolazi u Casa di Giulietta, a ova tradicija donijela je Veroni titulu grada ljubavi. Na sva pisma odgovaraju dame, Julijine sekretarice okupljene pod imenom 'Juliet's Club'.

Upravo zato, kako biste mogli dobiti priliku da noćite ovdje, trebate online poslati pismo Airbnbu koje pokazuje vašu ljubavnu priču i  zašto ste baš vi i vaš partner njihovi idealni gosti.
Najkreativnije dobiva opciju noćenja na ovoj romantičnoj lokaciji. 
Pisma biste trebali poslati do 2.2.2020.godine, a više detalja pogledajte ovdje.

PUTOVANJA , 22.1.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

airbnb.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno