Novi modeli kultnih adidas Superstar tenisica koji će obilježiti uličnu modu

MODNI DODACI
19.2.2020.

Krilatica „Moda je prolazna, stil je vječan“ u sneaker svijetu se sasvim slobodno može preformulirati u  „Moda je prolazna, klasici su vječni“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih ove godine slavi 50. rođendan i možemo reći da je popularniji i upečatljiviji nego ikada prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je Adidas Superstar, silueta koja svoj vizualni identitet već pet desetljeća gradi na jedinstvenom dizajnu – prednjem dijelu tenisice koji ima oblik školjke, a inspiriran je košarkaškim tenisicama nastalim sedamdesetih godina prošlog vijeka; kožnom gornjištu i prepoznatljivom gumenom đonu, čiji donji dio ima oblik riblje kosti.

TENISICE KOJE NOSE MODELI, POZNATE DAME I STREET STYLE ZVIJEZDE SLAVE 50.ROĐENDAN

S obzirom na to da su Superstar tenisice uvijek birali timski igrači, oni koji čak i kao članovi velikih pokreta daju jedinstveni doprinos zajednici, čelnici brenda Adidas povodom 50. rođendana poznate siluete svijetu šalju jedinstvenu poruku – Change is a Team Sport. Novi modeli poznate tenisice kreirani su za one koji znaju da se promjena ne događa sama, već vjeruju da je za to potreban tim. Oni pripadaju kolektivima kojima je kreativnost način da stvore budućnost u koju vjeruju.

Da, Adidas Superstar su definitivno „uniforma“ ljudi koji mijenjaju svijet i toga se ne boje, baš kao što su i one tijekom 50 godina mijenjale sneaker svijet.

JOŠ UPEČATLJIVIJI MODELI KULTNIH TENISICA KOJE ĆE VOLJETI ŽENE I MUŠKARCI

Prvobitno kreirane za košarkaške terene ’70. godina prošlog vijeka, a proslavljene zahvaljujući „hip hop plemstvu“ tokom ’80, Adidas Originals Superstar su lifestyle model koji je oličenje mladalačkog duha i moći. Već decenijama ove tenisice ljudima širom svijeta pružaju besprijekoran stil koji se ogleda u mogućnosti da ih kombinirate s najrazličitijim odjevnim komadima, ali i udobnost sa svakim korakom. Nema sumnje, Superstar je ikona modernog dizajna – odraz prvoklasnog nasljeđa brenda Adidas. Baš zato se njihov oblik nije mijenjao, već je s godinama bio dostupan samo u različitim koloritima.


U 2020. godini legendarnu Superstar silueta, uz parolu Change is a Team Sport, nosit će svi oni koji su spremni da unesu velike promjene u svoj život, ali i svakodnevnicu. Posvećena je smjelima – onima koji žele da mijenjaju budućnost na najljepši mogući način. I dizajnirana je za sve – za one koji žele da se istaknu, ali i za one koji se ne boje da se izbore za neke veće ciljeve – od MVP-jeva na košarkaškom terenu do najvećih MC-jeva.


Neizostavan modni komad, vladar svih okruženja, omiljen među umjetnicima, dizajnerima, muzičarima i sportašima, bio je i ostao jedno – pokretač promjena. Ako i vi želite biti dio tima koji pokreće promjene, svoje Adidas Superstar tenisice potražite na policama BUZZ dućana ili naručite online.

MODNI DODACI , 19.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike