adidas Nite Jogger – reflektirajuće tenisice vrijedne vaše pažnje

MODNI DODACI
23.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana. Kada padne mrak, a svjetla grada se uključe, na scenu stupa jedna potpuno nova atmosfera kojoj mnogi ne mogu da odole. Ona je posebno privlačna umjetnicama, a odnedavno i ljubiteljima tenisica, jer je upravo noć dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastao novi adidas Nite Jogger. Iako prvobitno zamišljena kao trkačka tenisica, ona je sada kroz inovativnu, neponovljivu estetiku reinterpretirana u lifestyle model.

U pitanju je silueta koja spaja funkcionalnu tehnologiju i napredni dizajn i koja se, obasjavajući noćne kreativce, vraća na ulice metropola. Zahvaljujući njoj, dizajneri brenda adidas podsjećaju da nikad nije kasno da ostvarite svoju viziju.

Nove Nite Jogger tenisice sadrže izuzetno lagan sloj izrađen od posebnog najlon materijala, koji karakterizira jedinstveno mekano tkanje. Hi-vis detalji, odnosno elementi sa visokim odsjajem, daju poseban akcenat čitavom gornjištu modela, dok s druge strane poseban komfor za noćno istraživanje pružaju BOOST pjena, kao i izdržljivi gumeni vanjski dio đona. U kombinaciji, ovi elementi nude naprednu siluetu prilagođenu potrebama umjetnika koji stvaraju 24/7. Dodatni detalj je poruka brzina noći, ispisana Morzeovom azbukom na spoljašnjem djelu đona.

Adidas Nite Jogger tenisice mogu se pronaći u više različitih uzoraka u svim Buzz trgovinama i online.

 

*promotivni članak

MODNI DODACI , 23.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno