Fotografije para snimljene u snježnom vinogradu u Sarajevu izmamit će vam osmijeh - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fotografije para snimljene u snježnom vinogradu u Sarajevu izmamit će vam osmijeh

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
24.1.2023.

Adelisa i Alija protagonisti su romantične priče koja se tijekom jednog od najhladnijih mjeseci u godini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vinograd prekriven snježnim pokrivačem bio je savršena kulisa ovog intimnog vjenčanja te je ohrabrio mladence na kreiranje vječnih uspomena koje će mnogima instant izmamiti osmijeh na lice. Naime, Adelisa i Alija zamijenili su svoju obuću dubokim čizmama te obgrljeni snježnom mećavom stali pred objektiv bh. fotografkinje Berine Susko

Lokacija zimske idile mladog para bio je Wine Club Hedona, a kako nam je otkrila vlasnica vinskog podruma Sajra nakon same romantične ceremonije mladenci nisu puno dvoumili kada je spomenuta ideja o kreiranju fotki na snijegu. Vrlo su se vješto snašli i kreirali jedinstvene vječne uspomene.

Mladenci su se odlučili za cvjetne aranžmane jednostavnog stila gdje su bijeli motivi, cvijeće ali i zanimljivi dodaci poput jabuka i šišarika imali glavnu ulogu, dok su kao inspiracija poslužile upravo snježne pahulje.

U razgovoru s našim uredništvom vlasnica Wine Club Hedona, Sajra otkrila nam je detalje uređenja za koje je bila zaslužna Enisa iz galerije cvijeća „Višnja“, koja je u dogovoru s mladencima kreirala unikatne i personalizirane cvjetne aranžmane. 

Ovu romantičnu priču zimski dani su zaokružili na prekrasan način, a fotografije događaja donosimo u nastavku. 


* * *
Foto: Wine Club Hedona

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno