Večer u znaku poznatih dama i dugih haljina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Večer u znaku poznatih dama i dugih haljina

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
13.2.2012.

Zanimljive dodjele BAFTA i Grammy nagrada      Sinoć su održane jedne od najpoznatijih nagrada koje svake godine nagrađuju pjevače i glumce koji su obilježili prošlu godinu svojim radom i talentom.  Tako je 52. dodjela Grammya prošla u znaku odlične Adele kojoj je glas priskrbio čak 6 kipića među kojima je onaj za najbolji album i pjesmu godine, a posebnu počast dobila je i nedavno preminula Whitney Houston.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carrie Underwood i Katty Perry su se odlučile za šljokice i velike izreze na leđima, a Rihanna, Alicia Keys, Adele i Gwyneth Paltrow su nosile duge crne haljine s zanimljivim prorezima, dugim izrezima i šljokicama. Crveni tepih nije bio baš najsretnije mjesto za Fergie u dugoj narančastoj čipkastoj haljini, Nicki Minaj u Versace ogrtaču i Lady Gagu koja je također nosila Versace. Moramo priznati da nas je iznenadila ovolika popularnost Versacea na ovom crvenom tepihu.
BAFTA nagrade su prošle u znaku Merly Streep koja je dobila nagradu za najbolju glumicu, životno djelo, a nimalo lošije nije prošao ni njeni novi film Iron Lady. Merly je nosila dugu crnu Vivienne Westwood haljinu, baš kao i Christina Hendricks. Michelle Williams je bila preslatka u dugoj H&M haljini, a Tilda Swinton izgledala odlično u Celine toaleti.
Pogledajte.

PreviousNextD.P.
Foto: fabsugar.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno