Uspjeh domaćih dizajnera na crvenom tepihu u Berlinu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uspjeh domaćih dizajnera na crvenom tepihu u Berlinu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
12.2.2012.

Bh. glumice su opet izabrale najbolje   Sinoć je Berlin bio grad u koji su bile uprte oči domaćih ljubitelja filma, glume i dizajna. Naime domaće glumice su pored onog glumačkog talenta pokazale i talent za odličnu promociju bh. dizajnera. Naime, jasno je da su crveni tepisi filmskih festivala i dodjela filmskih nagrada upravo ono što dizajnere diže iz anonimnosti u one čiju kreaciju svi žele nositi. Jako dobro to znaju Vanesa Glođo i Alma Terzić koje su za promociju filma U zemlji krvi i meda u Berlinu birale izvrsna domaća dizajnerska imena. Tako je Vanesa za jučerašnje druženje s novinarima birala haljinu u potpisu OshYosh, a Almin odabir je pao na kreaciju Lene Stefanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navečer su se dame pojavile u svečanijim izdanjima za koje su ovaj put bili zaslužni Jasna Hadžimehmedović -  Bekrić koje je kreirala haljinu s jednom naramenicom za Vanesu, dok je Alma zbilja zasjala u kreaciji u potpisu Textura by Nermina Hodžić i Emina Hodžić – Adilović.

Zana se ovaj put odlučila za teksturiranu haljinu u boji srebra, posutu šljokicama iz kolekcije Armani proljeće/ljeto 2012., a vezene šljokice su bile i Angelinin odabir, no kod nje su u boji starog zlata. 

Kako je izgledala ponosna ekipa, pogledajte u galeriji.

PreviousNext


A.P.
Foto: Zimbio

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno