Svečano otvoreni 6. Dani filma Mostar - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svečano otvoreni 6. Dani filma Mostar

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
24.11.2012.

Filmski festival u kinu Cinestar Mostar   Sinoć su prigodnom svečanošću u multipleksu Cinestar u Mostaru otvoreni 6. Dani filma u organizaciji filmske udruge Oktavijan. Događaj, koji je dosad nosio moto "filmski festival u gradu bez kina", tako je po prvi put održan u prostorijama prvenstveno namijenjenim reproduciranju djela iz sedme umjetnosti, i to u kinu jedne od najjačih tvrtki u svojoj domeni na ovim prostorima. "Kada nešto jako želite, dogodi se da dobijete i više nego ste uopće mogli zamisliti", prokomentirao je na otvorenju Slaven Knezović, glumac i direktor festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival je službeno otvorio Vjekoslav Bevanda, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, a prisutne su pozdravili i gradonačelnici Mostara i Zagreba, Ljubo Bešlić i Milan Bandić.

Tijekom svečanosti otvorenja, koju je vodila glumica Ornela Vištica, dodijeljene su i nagrade za životno djelo. Stablo ljubavi ove godine su osvojili glumci Ana Karić i Radko Polič.
Filmski festival otvorio je upravo film "Noćni brodovi", u kojem spomenuti glumci igraju glavne uloge.

Slaven Knezović i Ornela Vištica su svojim modnim odabirom igrali na sigurno i birali crne odjevne kombinacije. Tako smo Slavena gledali u crnom odijelu od samta ispod kojeg je birao sivu košulju.

Ornela se na crvenom tepihu pojavila u odličnom crnom kaputu na dvoredno kopčanje koji u jednom dizajnu spaja eleganciju i military kao trend sezone, a ispod kaputa je otkrila crnu kratku haljinu s zanimljivim aplikacijama. Kombinaciju je zaokružila odabirom klasičnih cipela na špic, a imali smo priliku vidjeti Ornelu bez kovrči koje ju karakteriziraju kao lik Carmen u popularnom Larinom izboru.

df_slaven_ornela

Mario Knezović je ostao dosljedan sebi u casualnom izdanju, a drago nam je reći da to nije učinila i Ana Karić, ovogodišnja dobitnica nagrade za životno djelo. I Ana je birala tamne boje, no dosljedno jednog filmskog festivala vidjeli smo ju u haljini do koljena koju je kožnim pojasom stegnula u struku, a kaput poput plašta s aplikacijama ruži i glomazni nakit koji je birala, ostavio je finalni pečat na odličnu odjevnu kombinaciju. 

20


Atmosferu s otvaranja pogledajte u galeriji, a detalje o programu festivala ovdje.

PreviousNext
MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno