Potraga za novim mladim bh.blogerom je završena! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Potraga za novim mladim bh.blogerom je završena!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
7.7.2013.

Tko je ponio titulu najboljeg blogera?   Jučer je u Alta Shopping centru u Sarajevu održan  izbor za novog mladog bh. blogera, u kojem je sudjelovalo dvanaest finalista FashionBloger.ba natjecanja. Sam koncept ovog natjecanja jest u izražavanju stila kroz različite modne zadatke, a teme su bile: casual, lude osamdesete i groznica subotnje večeri. Natjecatelji su imali dvadeset minuta da odaberu outfit i uz to još samo deset minuta da pronađu odgovarajuću obuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su nas jedni oduševili izborom, za druge nam se učinilo kao da su pomiješali casual temu i ludih osamdesetih. Žiri sastavljen od bh. modnih blogerica, ocjenjivao je svaki izlazak na pistu u različitim kombinacijama, a jednoglasom odlukom pobjedu FashionBloger.ba natjecanja odnijela je Ajla Hodžić, izborom klasične bijele košulje i shortsa, romantične haljinice i kožne jakne, te skinny jeansa i oversize džempera, dok su drugo i treće mjesto zauzele Ilda Hadžić i Slađana Stevanović.  

PreviousNext


Pored staylinga natjecanja, zanimljiv nam je bio i stil posjetitelja, a otkrili smo da djevojke svaku kapljicu kiše koriste za kombiniranje ljetnih komada odjeće sa čizmama, a pored toga i da su platforma cipele odavno zamijenjene sandalama srednje visine potpetice u još uvijek aktualnim neon bojama.Ali i da naše modne blogerice obožavaju transparetne modne dodatke i s velikim šarenim kamenjem, kao detaljem.

PreviousNext

Thumbs up svakako ide za prvi ovakav događaj u BiH i organizaciju, ali i činjenicu da blogerska scena napreduje uzlaznom putanjom.

Tekst i foto: Monika Šimunac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno