Odlične haljine za premijere u Parizu i Zagrebu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odlične haljine za premijere u Parizu i Zagrebu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
18.2.2012.

Zana Marjanović nas ne prestaje oduševljavati   Sinoć su sve oči javnosti i medija bile uprte u Arena Centar u Zagrebu gdje se održavala Gala premijera filma u Zemlji krvi i meda, a kojoj smo svjedočili na samo Valentinovo i u Sarajevu.Glavna glumica, Zana Marjanović se već tijekom promocije filma par puta pojavila u kreacijama Lei Lou by Alex Dojčinović, pa nije iznenađenje da je upravo haljinu ove dizajnerice birala i za hrvatski crveni tepih. Ležernija haljina dužine ispod koljena, je nešto više otkrila Zaninu zavidnu figuru, a bež boja u kombinaciji s tirkiznim remenom nas je sve na trenutak vratila u toplo proljeće. U skladu s haljinom Zana se odlučila za prirodniji make-up u odnosu na prethodne premijere, a kosu je također ležerno podignula s lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

zana_zg_1

Gledajući crveni tepih prisjetili smo se i zadnjeg tepiha Sarajevo Film Festivala na kojem se neočekivano Angelina sa suprugom pojavila u haljini slične boje i dizajna kao što je nosila sinoć. Sinoć je birala haljinu u J. Mendel potpisu zajedno s Robert Procop naušnicama.

Slična boja haljine je odlično pristajala i Zani Marijanović na premijeri održanoj preksinoć u Parizu. Haljina jednostavnog i neobičnog kroja u Maria Grachvogel potpisu bila je pun pogodak za Zanu. Moramo priznati što se broj premijera povećava da Zana bolje izgleda, što možemo zahvaliti i bh. stilistici Gordani Gashi Miladinović koja je zaslužna za većinu Zaninih kombinacija kroz promociju filma. Iznimno nam je drago što su bh. dizajneri često njihov odabir, čime je Zana postala u svijetu poznati promotor bh. mode i dizajna. Ništa manje ne zaostaju ni ostale glumice, poput Vanese Glođo koja se u Parizu pojavila u crvenoj toaleti na jedno rame u potpisu Jasne Hadžimehmedović-Bekrić, odabranu također u suradnji s Gashom.

zana_paris_22


A.P.
Foto: Zimbio, Index.hr

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno