OSHYOSH večeras predstavlja svoju HOME liniju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

OSHYOSH večeras predstavlja svoju HOME liniju

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
18.10.2012.

Bh. dizajnerice i RE:DESIGN udružili snage   U BELA VIDA galeriji će u sklopu ovomjesečne postavke „U poljima vjetrenjača“  među ostalim izlagačima, biti predstavljen i brand OSHYOSH sa svojom HOME linijom, kao i s produktima nastalim u suradnji s RE:DESIGN timom. Riječ je o prezentaciji male kolekcije unikatnih upotrebnih predmeta s tkaninom kao osnovnim materijalom u iskazu, kao i modnog oblikovanja dekorativne tkanine, gdje se RE:DESIGN nameće kao apsolutni vrh na našem tržištu kada je riječ o paleti ekskluzivnih dekorativnih tkanina za raznovrsne namjene u uređenju interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, OSHYOSH kao fashion brand s dugogodišnjim djelovanjem na modnoj sceni, nastavlja svoju potragu za izazovima i flert s produkt dizajnom zanimljivim interpretacijama onoga što dom i svakodnevne radnje u njemu čini posebnim.

BELA VIDA je kompanija koja prepoznaje nove tendencije u dizajnu i njeguje specifičan pristup u uređenju interijera u svom galerijskom prostoru, te kontinuirano radi na netipičnoj prezentaciji svojih postavki. Savršen je domaćin za eksperimentalne poduhvate, kako manjih, tako i etabliranih proizvođača, dizajnera i umjetnika.

Mjesto i vrijeme:
Bela Vida, Importanne Centar, Zmaja od Bosne 7-7A, Sarajevo,
predstavljanje postavke je veceras, 18.10 u 20h!

Vidimo se!

 

oshyosh-3

oshyosh-2

oshyosh-4

PR/MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno