Najglamurozniji crveni tepih godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najglamurozniji crveni tepih godine

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
8.5.2012.

Gala večer u Metu ispunila očekivanja   Sinoć je u New Yorku održana gala večer u muzeju Met, kojom je i službeno otvorena izložba koja obrađuje dvije velike talijanske dizajnerice koje su ostavile upečatljive utiske na svjetskoj modnoj sceni. Prva je pokojna Elsa Schiaparelli, jedna od najutjecajnijih dizajnerica dvadesetog stoljeća, žena koja je u modu uvela pleteninu i materijale s dotada neviđenim uzorcima dijelova tijela i hrane, korištenje patentnih zatvarača u jarkim bojama, gumbe nalik na broševe, cipele s punom petom i štošta još. Druga je Miuccia Prada, dizajnerica čiji nas rad još uvijek iz sezone u sezonu oduševljava beskompromisnom inovativnošću. Crveni tepih jednog najglamuroznijih događaja na svijetu pohodile su brojne zvijezde, čiji odabiri ni ove godine nisu razočarali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno temi, na crvenom tepihu se našlo dosta Pradinih kreacija. Nosile su ih, među ostalima, i Eva Mendes, Chloe Sevigny, Diane Kruger, Kate Bosworth, Jessica Biel, Carey Mulligan i Gwyneth Paltrow.
Brojni dizajneri na crvenom tepihu su se pojavili ruku pod ruku sa svojim muzama, koje su nosile njihove kreacije. Alber Elbaz je tako došao u društvu Emme Stone, Lanu Del Rey je dopratio Joseph Altuzarra, dok je Riccardo Tisci dopratio glumicu Rooney Mara.
Šljokice i perje bile su tema ove glamurozne večeri, inače jednog od naših omiljenih crvenih tepiha.
Pustite da i vas zabljesne sav sjaj gala večeri u Metu i zavirite u iscrpnu galeriju s crvenog tepiha prošle večeri.

PreviousNextA.S.
Foto: Getty Images

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno