Najavljujemo: International fashion stage Sarajevo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najavljujemo: International fashion stage Sarajevo

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
29.6.2012.

Novo izdanje festivala mode u Sarajevu      U prekrasnom ambijentu terase hotela Europa u Sarajevu od 6. do 14.7. ove godine, bit će održano najveće ljetno modno događanje International fashion stage Sarajevo (IFSS). Modne vizije za sezonu 2013. na jedinstvenoj pisti predstavit će poznati bosanskohercegovački dizajneri i gosti iz regije, a podršku iz prvih redova pružit će im brojni zaljubljenici u modu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Druženje dizajnera, organizatora, predstavnika medija i poznatih lica započet će u subotu, 7. 7.2012. u večernjim satima uz ekskluzivni wine-tasting. Ulogu domaćina i ove godine preuzeo je luksuzni hotel Europa, a osim modnih revija organizatori, vinarija Topić su pripremili i bogat popratni program - cocktail zabave te već poznate after partye. IFSS koji je i prethodne dvije godine održan u Sarajevu postao je prepoznatljiv događaj za dizajnere i modne zaljubljenike iz regije. Ovaj festival mode i odličnih partya dobio je visoke ocjene sudionika, medija i gledatelja.

ifss


IFSS sadržavat će partye, radionice, promocije i modne revije, te će tako 12.6. 2012. Bianca by Granoff i Armani predstaviti novo, limitirano izdanje mirisa Armani Code Sport, pod nazivom Armani Code Sport Athlete. Inspiriran ljetnim Olimpijskim igrama, koje se u Londonu održavaju kroz iduća dva mjeseca, miris je posvećen energiji i fizičkoj spremnosti vrhunskih sportaša. Dan poslije svoje kreacije će predstaviti Milan Senić, a publici će se 14.6. predstaviti i Borna Rajić. International fashion stage Sarajevo ovim pokazuje da i dalje nastavlja afirmirati bh. modnu scenu zanimljivim modnim kolekcijama koje u prvi plan lansiraju kreativnost i talent najpoznatijih dizajnera iz zemlje i regije.


IFSS/MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno