Najavljujemo: 2. Sajam vjenčanja u Međugorju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Najavljujemo: 2. Sajam vjenčanja u Međugorju

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
29.1.2012.

U 3.mjesecu ponovno otvara svoja vrata    Prošlogodišnja uspješna organizacija 1.Sajma vjenčanja koji se održao u Mostaru je bio dobar razlog za organizaciju 2.Sajma vjenčanja, koji će se održati 24. i 25. 03.2012. u Herceg etno selu kraj Međugorja. „Kod naših mnogobrojnih, renomiranih izlagača posjetitelji će imati priliku informirati se o najnovijim trendovima za organizaciju vjenčanja; uživati u bogatom programu te biti dijelom brojnih prezentacija, modnih revija, cvjetnih radionica, degustacija hrane i pića, hair and make-up showova, nagradnih igara. Posebno smo ponosni na ekskluzivnu lokaciju održavanja sajma, odnosno Herceg Etno selo, koje zbog svog prelijepog, jedinstvenog izgleda i popratnih sadržaja budućim mladencima nudi sve na jednom mjestu. Sajam će se održati u novoizgrađenoj, vrlo modernoj svadbenoj sali površine 900 m2.  Zadovoljstvo nam je najaviti i novo specijalno izdanje 1.hercegovačkog magazina za vjenčanja Invjenčanja koji će se po prvi put 1. ožujka naći na 250 prodajnih mjesta diljem Hercegovine.' - rekla je direktorica sajma Deana Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


40-ak prošlogodišnjih izlagača među kojima su saloni vjenčanica i odijela, zlatarnice, cvjećarnice, foto i video studia, specijalni efekti, limuzine, svadbene sale, catering, slastičarnice, vinarije, hoteli, frizerski saloni potrudili su se urediti svoje izložbene prostore u cilju što kvalitetnije prezentacije i pružanja informacija potencijalnim klijentima, a ove godine za 2. Sajam vjenčanja postoji još veći interes izlagača i posjetitelja.

sajam_vjencanja_1


U predstojećim danima prije sajma očekuju nas mnogobrojne aktivnosti. Snimiti ćemo kampanju sajma i naslovnicu magazina Invjenčanja koju će krasiti prekrasna Anica Kovač, bivša Miss Hrvatske te organizirati dva castinga kako bismo odabrali modele za revije. Pripremamo i  ekskluzivnu modnu reviju, koju će nositi najpoznatije manekenke i manekeni iz Hrvatske i BiH te osobe iz društvenog života, a čiji prihod ide u humanitarne svrhe. Svi oni koji žele biti dio ovog velikog projekta potrebne informacije mogu dobiti putem internet stranice www.sajam-vjencanja.ba'" -  objasnila je Ivana Delač Đolo, nekadašnja Miss Universe Hrvatske i PR sajma.

Modamo.info/ PR Sajam vjenčanja

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno