MODAMO.info, bh. fashion concept predstavlja nove vizuale - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

MODAMO.info, bh. fashion concept predstavlja nove vizuale

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
7.5.2012.

Image kampanja prvog bh. modnog portala   Nakon redizajna portala, koji se dogodio prije skoro godinu dana, i nakon prvog sajma lijepih stvari MODAMO.kreARTiva, vrijeme je da vam predstavimo i image kampanju MODAMO.info, bh. fashion concepta na koju smo iznimno ponosni.Kampanja, idejno osmišljena u uredništvu MODAMO.info portala, realizirana je u suradnji s fotografom Andrijom Zeljkom, vizažisticom Marijanom Bošnjak i frizerom Stipom Filipovićem, koji su uspjeli na jedan dan od članova našeg uredništva napraviti modele. Priču smo smjestili u nekadašnju aristokratsku vilu, sagrađenu davne 1900. godine, a u kojoj se danas nalazi pivnica Štefanijino šetalište. Upravo se soba princeze Štefanije pokazala kao izvrsna kulisa za naše snimanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image kampanju prate i poruke MODAMO.info, bh. fashion concepta kojima nastojimo istaknuti zajedničke ciljeve koje želimo postići kroz našu ulogu jednog od nositelja modne scene. Ponosni smo reći da smo aktivnim sudjelovanjem u njenom kreiranju za rezultat dobili poboljšanje afirmiranja domaćih imena i, što je još važnije, povećanje svijesti o domaćem dizajnu i proizvodu.

modamo_info


Kroz pet godina postojanja MODAMO.info, dokazali smo da kvalitetna bh. modna scena postoji, sada nam je pripala čast da zajedno s vama radimo na tome da pokrenemo i bh. modnu industriju. Posao je to kojem se izuzetno veselimo!

PreviousNext


MODAMO.info
Foto: Andrija Zeljko
Make-up: Marijana Bošnjak
Frizura: Stipe Filipović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno