Kako je proteklo Savezno prvenstvo frizera BiH u Tuzli? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako je proteklo Savezno prvenstvo frizera BiH u Tuzli?

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
29.2.2012.

Mlade snage pokazale svoj frizerski talent    Prošli vikend je Tuzla bila destinacija mnogih bh. frizera koji su sudjelovali na Saveznom prvenstvu BiH koji je nastao u organizaciji Kluba frizera i kozmetičara Tuzla te suorganizatora Općeg udruženja samostalnih privrednika Tuzla. Kada govorimo o organizatorima tada je potrebno istaknuti i imena Elvir Bajrić - predsjednik Saveza frizera BiH, Enes Mustačević - predsjednik kluba frizera i kozmetičara Tuzla i Edo Aščerić -project/manager saveznog prvenstva frizera BiH i otvorenog prvenstva grada Tuzle 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj koji je imao veliki broj natjecateljskih kategorija bio je odlična prilika za sve mlade frizere koji su na taj način mogli pokazati svoj talent i steći nova znanja. Haris Ahmetović je odnio dvije pobjede i to za kategoriju fen frizure i u tehnikama za muškarce, u kategoriji frizura za žene pobjedu je odnio Ado Karišik, u kategoriji muška ulična moda najbolja je Nedreta Ikanović, a u kategoriji ženske ulične mode pobijedila je Aida Omerović. Među juniorima najbolja je Biljana Vukotić, u kategoriji full fashion pobjedila je Žana Cumbo, a u šišanju najspretnije ruke je imao Emir Mujkić.

Važno je istaknuti da pobjednici saveznog prvenstva stječu i pravo sudjelovanja na europskom prvenstvu frizera u Austriji, točnije u Beču, a koje će se održati 25. i 26.3.2012. godine.

Kako je proteklo frizersko prvenstvo u Tuzli, pogledajte u galeriji.

PreviousNext


Modamo.info
Foto:PR Saveznog prvenstva frizera BiH

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno