Glamurozna premijera novog filma o Jamesu Bondu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Glamurozna premijera novog filma o Jamesu Bondu

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
24.10.2012.

Glavne glumice zablistale na crvenom tepihu   Sinoć je u Londonu održana svjetska premijera novog filma o Jamesu Bondu nazvanog Skyfall. Zvjezdana postava filma na crvenom tepihu bila je pojačana poznatim ličnostima. Film su, naime, došli pogledati Nami Campbell, Tamara Ecclestone, Valentino Garavani, Chritopher Lee sa suprugom Birgit, te britanski princ Charles i njegova supruga Camilla Parker Bowles. Bez obzira na brojne slavne dame koje su se našle na crvenom tepihu, sve oči bile su usmjerene na novu Bondovu djevojku Bérénice Marlohe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica je na crveni tepih istupila u fenomenalnoj kreaciji Vivienne Westwood, u kojoj je izgledala poput prave glumačke dive. Njena kolegica iz filma, glumica Naomie Harris, odlučila se za upečatljivu prozirnu kreaciju iz proljetne kolekcije dizajnera Mariosa Schwaba.

Muškarci su se pak okrenuli klasici - svečanim smokinzima. Glavni glumac Daniel Craig stari je modni znalac koji zna da s odijelom Toma Forda nikad ne možete pogriješiti.
Javier Bardem se pak odlučio za kreaciju kuće Gucci. Na crvenom tepihu mu se pridružila i supruga Penelope Cruz u blještavoj kreaciji dizajnerice L'Wren Scott.

Model Naomi Campbell crvenim tepihom je prošetala u odijelu s bijelim reverom u potpisu kuće Alexander McQueen.

Fotografije s crvenog tepiha pogledajte u galeriji.

PreviousNextA.S.
Foto: zimbio.com, Splash

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno