Crveni tepih: Glamurozne haljine na dodjeli SAG nagrada - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Crveni tepih: Glamurozne haljine na dodjeli SAG nagrada

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
30.1.2012.

Duge haljine su ponovno ukrale show    Sinoć je održana dodjela Screen Actors Guild nagrada, koja je okupila veliki broj poznatih dama, ali i njihovih jačih polovica u Los Angelesu. I ovoga puta su zvijezde uglavnom igrale na sigurno - od odabira haljina do samih dizajnera. Emma Stone i Tida Swinton sinoć, kao da su se zamijenile za svoje omiljene dizajnere, te je Emma umjesto u Lanvin, otišla do McQueena, a Tida je prošetala do Lanvina. No, sama zamjena nam ne smeta, budući da su obje izgledale odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angelina Jolie se ponovno pojavila odjevena u crno, te se tako dočekala na nož modnih kritičara, dok je njena kolegica Sofia Vergara u Marchesi još jedanput pokupila samo pozitivne kritike. Osvježenje večeri je bila Shailene Woodley u cvjetnoj L'Wren Scott toaleti, a za oko nam je zapela i Zoe Saldana u bijeloj Givenchy couture toaleti.
No, titulu najhrabrije dame sinoć je ipak odnijela Rose Byrne u šljokičastom bijelom kombinezonu Elie Saaba, kojim je unijela dašak 70-ih na crveni tepih.
Koje su se dame još prošetale dodjelom SAG nagrada, pogledajte u galeriji. 

PreviousNextD.P.
Foto: zimbio.com 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno