Bh. dizajn na crvenom tepihu Cannesa - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bh. dizajn na crvenom tepihu Cannesa

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
22.5.2012.

Marija Pikić u prepoznatljivoj Textura kreaciji   Jučer je u Cannesu održana svjetska premijera bh. filma "Djeca" redateljice Aide Begić. Tom su prigodom redateljica i glavni glumci, Marija Pikić i Ismir Gagula, pozirali fotografima okupljenima ispred kino dvorane u kojoj se održavala premijera. Marija Pikić je za tzv. photo call odabrala plavu asimetričnu haljinu balon kroja, u struku stegnutu sivim remenom. Kreaciju potpisuje bh. brand Textura, iza kojeg stoje dizajnerice Nermina Hodžić i Emina Hodžić-Adilović.Šminku je Marija, prigodno dnevnom izdanju, držala na minimumu, uokvirivši oči bogatim slojem maskare, dok je usne blago naglasila ružem u boji mesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica je uz haljinu birala dodatke u crnoj boji - clutch torbicu i cipele s potpeticom.
Marija se svojom haljinom savršeno uklopila među zvijezde Cannesa. Jedina zamjerka kombinaciji su cipele, koje su možda ipak malo preteške za ovu haljinu.
Film "Djeca" prikazan je u okviru programa Un Certain Regard 65. festivala u Cannesu, u konkurenciji s još devetnaest filmova. Hoće li se naša ekipa iz Cannesa vratiti s nagradom u rukama saznat ćemo 27. svibnja, kada je najavljeno proglašenje pobjednika natjecateljskog dijela festivala.

A.S.
Foto: Getty Images, styleite.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno