9 kombinacija kao inspiracija kako kombinirati omiljene bijele tenisice - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

9 kombinacija kao inspiracija kako kombinirati omiljene bijele tenisice

STILSKI SAVJETI
6.4.2021.

Jedan od glavnih stanovnika naše capsule garderobe sigurno su bijele tenisice koje su se nakon populariziranja sportskog stila tijekom proteklih godina uključile u brojne naše stilske formule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ih rezerviramo za ležerne prilike, nerijetko se ušuljaju i u naša romantična izdanja, pa čak i poslovne kombinacije, gdje bijele tenisice pomiču granice odijevanja i postaju svestrani model obuće koji svatko treba imati u svom ormaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIJELE TENISICE KAO MODNI MUST HAVE ARTIKL

Obzirom da su toliko prilagodljive svakodnevnim izdanjima i uspijevaju se uklopiti u razne događaje koje imamo u danu, bijele tenisice postaju imperativ i ove sezone.
Ovaj model obuće kombiniran sa komadima iz vaše garderobe unijeti će dašak stilske raznolikosti, dati će karakter vašim izdanjima i pomoći će vam outfit podići na novu razinu.
Pored toga što ih možemo nositi na više načina, ove godine ih možemo pronaći u obliku različitih modela koji variraju od onih minimalističkih s vezicama, pa sve do oversized chunky modela sa velikom platformom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Chanes |Seamsforadesire (@jessiekass) on

KAKO KOMBINIRATI BIJELE TENISICE?

Ako ste i sami u nedoumici kako omiljene bijele tenisice uključiti u vaša svakodnevna izdanja, u nastavku izdvajamo 9 izdanja koja će vam u tome pomoći.
Pored ljetnih izdanja sa kratkim hlačama i topovima na bretele, izdvojili smo i nekoliko sportskih izdanja idealnih za šetnju, ali i par stilskih kombinacija koje ćete htjeti rezervirati za druženja s najdražima. Ono što ovaj model dodatno čini laskavim upravo je njegova boja, koja će neutralizirati color block priče, ali i uklopiti se sa svim tonovima koje preferirate u vašim izdanjima.
Prelistajte dalje.

Foto: @soniaheartsfashion

Foto: @victoriatornegren

Foto: @marvaldel

Foto: @ana.reyp

Foto: @constantly_k

Foto: @_thefab3

Foto: @nastyanastya

Foto: @emmahill

Foto: @aymiecahill

***

Naslovna fotografija: @fashion_jackson
Tekst: Marija Perić
Objavljeno: 25.4.2020.
Dorađeno: 6.4.2021.

STILSKI SAVJETI , 6.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@fashion_jackson

Podijeli:

Posljednje objavljeno