Pripremite toplu čokoladu i kokice jer smo vam izdvojili 8 blagdanskih filmova koje možete gledati sa prijateljicama! -...

Pripremite toplu čokoladu i kokice jer smo vam izdvojili 8 blagdanskih filmova koje možete gledati sa prijateljicama!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

BONJOUR.VOLI
18.12.2021.

Vrijeme je da počnemo razmišljati o svim ugodnim i nevjerovatnim blagdanskim aktivnostima koje nas očekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, blagdani i njihov prateći mjesec ispunjen lampicama, pahuljicama i #feelgood energijom savršeno je vrijeme za prijatno uživanje u blagdanskoj atmosferi sa najboljom prijateljicom. Da biste se potpuno utopili u blagdanski duh, trebat će vam omiljena pidžama, ukusni kolačići, omiljeni napitak, udobni jastuci i daljinski upravljač za gledanje blagdanske filmove u kojima možete uživati čitavu noć. 

Baš kao i Noć vještica - koja službeno ne započinje sve dok ne pogledate svoj omiljeni horor film - blagdani jednostavno nisu potpuni sve dok ne uživate u tom savršenom blagdanskom filmu koji zaista započinje magičnu sezonu.

Upravo zbog toga u nastavku smo izdvojili kultne, filmske klasike pa sve do novih Netflix filmova koji će vas ugrijati humorom i blagdanskom atmosferom. Bez obzira želite li smiješni film (Home alone), romantični film (Holidate) ili blagdanski film koji će vas podsjetiti na djetinjstvo (The Grinch), u ovom izboru filmova postoji ponešto za svakoga. Na vama je da samo izaberete i pritisnite play!

HOME ALONE (1990)

THE SANTA CLAUSE

ELF

KLAUS

KAKO JE GRINCH UKRAO BOŽIĆ?

HOLIDATE

OPERATION CHRISTMAS DROP

THE CHRISTMAS CHRONICLES

THE HOLIDAY CALENDAR

***

Naslovna fotografija: @_fenik_
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno