10 zabavnih vikend aktivnosti s kućnim ljubimcem  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 zabavnih vikend aktivnosti s kućnim ljubimcem 

Tekst:

Bonjour.ba

LJUBIMCI
25.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kućni ljubimac odgovorna je, ali i itekako zabavna avantura. Uz njih provodimo kvalitetno vrijeme i uključujemo ih u sve što radimo. Oni su najčešće prvo poznato lice koje srećemo kada dolazimo doma, ali i naše društvo tijekom izležavanja na terasi, šetnje gradom ili tjelovježbe. Druženja s kućnim ljubimcima nas obogaćuju, uče važnosti posvećenosti i brige, ali i redovito nasmijavaju i pune baterije. Psi i mačke su najčešći izbor za kućnog ljubimca te smo danas odlučili pobrojati par aktivnosti uz koje vam neće nedostajati zabave ni ovaj vikend.

JEDNOSTAVNE I ZABAVNE AKTIVNOSTI SA PSOM

Zajednički piknik i šetnja prirodom godit će i vama i njemu. Fizička aktivnost i svjež zrak idealan su odabir za sunčan dan i punjenje baterija. 

Odvedite psa u park u susjedstvu koji je namijenjen kućnim ljubimcima i dok on stječe nove prijatelje i vi možete razgovarati s ostalim vlasnicima psa u parku i razmijeniti iskustva. 

Dan možete provesti i učeći nove trikove, mazeći se ili zajedno posjetite trgovinu za kućne ljubimce i kupiti slasticu, novu vezicu ili posudu za hranu. Vožnja biciklom ili poslijepodnevna kava na terasi kafića također su dobra ideja. 

JEDNOSTAVNE I ZABAVNE AKTIVNOSTI S MAČKOM

Uz lijena subotnja maženja na kauču, vikende iskoristite i za odlazak u trgovinu i kupovinu specijalizirane hrane koju vaš ljubimac obožava, ali i za snimanje zajedničkih fotografija i videa. Nerijetko i dijeljenje istih na društvenim mrežama. 

Odlazak u vrt i zajednička igra na travnjaku također se ubrajaju među savršene vikend scenarije, kao i zabava s prilagođenim igračkama uz koje će mačke dobiti svu vašu pažnju.


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno