6 savjeta kako domu dati uglađenu i sofisticiranu notu

INTERIJERI
24.11.2019.

Nakon odabira boja koje će vladati u prostoru, organizacije istoga te kupovine namještaja, važno je pozornost usmjeriti ka pomno biranim detaljima koji će dati dozu topline vašem životnom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, potrebno je tek nekolicina živopisnih detalja koji će zagolicati maštu i svojim atraktivnim izgledom, teksturom i materijalom od kojeg su izrađeni, kreirati elegantnu priču u prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi vaš dom dobio elegantnu notu, igrajte se s tonovima u neutralnim tonovima. Siva, bež, bijela i crna daju cozy prizvuk i stvaraju atmosferu koja je opuštena i ugodna. Osobnu notu dat ćete mu uz fotografije na zidovima koje otkrivaju najslađe uspomene i stilske preferencije, svježe cvijeće koje mami osmijeh na lice vama i gostima, kao i uz ukrase na policama koji će pokazati suvenire s putovanja i omiljene knjige.
Uz to, zavjese su provjeren trik kako domu dati uglađenu i sofisticiranu notu. U nastavku smo izdvojili još par jednostavnih trikova uz koje će vaš dom izgledati dotjerano do u najsitniji detalj.

 

SVJEŽE CVIJEĆE U VAZI

SKRIJTE KABLOVE OD ELEKTRONSKIH UREĐAJA

PERSONALIZIRANE POLICE

ZAVJESE

LAMPA

FOTOGRAFIJE NA ZIDOVIMA

INTERIJERI , 24.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno