6 ležernih i elegantnih frizura koje možete napraviti za pet minuta

KOSA
21.4.2016.
Nekako ujutro vrijeme kao da teče potpuno drugim tokom nego kroz ostatak dana. Iako smo ustali na vrijeme, uz doručak, par obiteljskih obveza i odlazak u teretanu, naše spremanje za posao izgleda kao mini akcijski film kroz koji se u što kraćem vremenu želimo spremiti i napustiti naš dom.

U toj brzini, najčešće je upravo frizura ta kojoj se stižemo najmanje posvetiti. No, u nastavku smo izdvojili 6 primjera koji će vam biti praktičan, a itekako efektan dio beauty rutine čak i u onim danima kada samo želite pomaknuti svoju budilicu još pet minuta unaprijed.

#Neobičan rep
Uz malu premetaljku dijelova vaše kose, vrlo lako možete kreirati neobičnu i modernu frizuru, koja će skloniti kosu s vašeg lica, a istovremeno izgledati elegantno i dotjerano. Kompletan tutorijala pogledajte ovdje.

01


#Kruna od pletenice
Razdijelite kosu na sredini i pletite kosu od razdjeljka do kraja kose. Kad spletete obje strane kose, pletenice prekrižite nazad i učvrstite ukosnicama.

02

#Polupodignuta kosa u pundžu
Ako dio svoje kose svežete u rep, vaša frizura izgleda jako ležerno. No, ako ostatak kose zarolate u pundžu i dodate zanimljivu traku oko nje ili ukosnicu, imate sasvim novi beauty look.

03

#Dvostruka mini pundža
Frizura idealna za dame kraće kose. Kosu podijelite u dva dijela i zarolajte u mini pundže.

04

#Niska pundža
Klasika koja nikad ne dosadi. I uvijek izgleda sjajno.

05

#Dvostruko svezani rep
Frizura koja sjajno pristaje svim damama tanje kose. Jednostavno kosu svežite u čvor i ponovite postupak. Neposlušne pramenove učvrstite ukosnicama.

06
Foto: byrdie.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: