50 ideja s Pinteresta za dekoraciju vjenčanja inspiriranog knjigama o Harry Potteru

VJENČANJA
27.12.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čarolija koja je proizašla iz knjiga o Harry Potteru iznova inspirira brojne generacije i čini našu svakodnevicu još ljepšom. Zbog toga ne čudi što magične scene i avanture omiljenog čarobnjaka često posluže kao kulisa za organiziranje zabava za sve uzraste. Tematska vjenčanja s Harry Potter tematikom jedan su od posljednjih trendova, a unijet će radosnu notu među cijelo društvo i učiniti da na jedan dan odlutate u sasvim novi svijet.
Pozivnica koja će vaše goste pozvati u vašu školu magije, gosti koje će umjesto raspored sjedenja imati raspored sjedenja po domovima, magični napitci za koktel barom, slatkiši koji imaju moć preobrazbe, čarobnjačke metle, to su samo neki od prijedloga koji će magiju Hogwartsa unijeti i u vaše vjenčanje...
Zdjelice s grbovima domova, ukrasi u obliku sove, razredbeni klobuk, putoključ, čarobni štapić, zlatni zvrčak… su također sjajni suradnici koji će vam pomoći u organizaciji čarobnjačke zabave. Još par sjajnih ideja potražite u nastavku. Jer, nikada niste prestari za malo Harry Potter magije u vašem životu.

PreviousNext


Foto: pinterest.com

VJENČANJA , 27.12.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno