Ovih 5 zrcala vizualno će povećati prostor i unijeti šarm i dinamiku u interijer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovih 5 zrcala vizualno će povećati prostor i unijeti šarm i dinamiku u interijer

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
31.10.2023.

Ogledalce, ogledalce, tko je… koje je najljepše na svijetu? Pravokutno s crnim linijama? Okruglo s drvenim obrubom ili pak ono ukrašeno zlatnim ornamentima? Mi smo pronašli 5 onih koja su nama ukrala pažnju i za koje vjerujemo da će vizualno uljepšati svaki prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zrcala su očaravajući dodatak u domu koji je odraz ljepote i funkcionalnosti. Ovaj detalj ima moć da transformira interijer i stvori iluziju dubine u prostoriji.

 Ako ih postavite na strateška mjesta u domu, oni će unijeti magiju igrajući se s odbijanjem prirodne svjetlosti i rasvjete pa će prostor djelovati prostranije i dinamičnije. Predlažemo da zrcalo postavite tako da se u njemu „ogleda“ vanjsko okruženje vašeg doma pa će tako dašak prirode doći u interijer.

Možete birati ono bez okvira, fluidnih i vijugavih linija koje će se odlično uklopiti u moderno uređen prostor. Ako pak želite unijeti malo topline u svoj dom, predlažemo ono s drvenim okvirom i jednostavnim oblikom koje možete nasloniti na zid ili na njegov stalak, što ga čini pokretnim detaljem čije mjesto možete mijenjati po želji.

Tu su i nešto upečatljivije varijante poput pravokutnih zrcala s kontrastnim crnim linijama ili ono elegantno okruglo koje će biti savršen dodatak kozmetičkom stolu ili dnevnoj sobi u koju će unijeti dašak sofisticiranosti.


Pogledajte više inspiracije i naše favorite

 Evo gdje kupiti


  Evo gdje kupiti


 

 Evo gdje kupiti


 

 Evo gdje kupiti


 

 Evo gdje kupiti


 

* * *
Naslovna fotografija: @joannes_home2

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno