5 trikova za brzi makeover doma

INTERIJERI
24.7.2020.

Sunce i topliji dani su odličan podstrek za mali upgrade dekora u domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sam projekt preuređenja ne treba vam previše vremena ili ulaganja jer ključ makeovera su lagane tkanine, svijetle boje i detalji nadahnuti prirodom. Ako i vi želite dati sasvim novu vibru vašem interijeru, poslužite se ovim mini interior trendovima koji će doprinijeti stvaranju ugodne i tople atmosfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @kaekooshop

DODAJTE NEKOLIKO SOBNIH BILJAKA

Ovo je super jednostavan, ali efektan trik za instant osvježenje prostora. Birajte nekoliko biljaka u saksiji kako biste posvijetlili kutak koji želite, stubište, prozorsku dasku ili neiskorišteni dio sobe. Također, možete razmisliti van okvira kada je riječ o posudama za biljke. Umjesto saksija možete birati lončiće, čajnike, korpe od rafije...

Foto: @vakurfircaplant

PROMIJENITE RUČKE ZA VRATA I ORMARE

Mala, ali uistinu funkcionalna izmjena na kuhinjskim ormarima i ladicama ormarića. Umjesto običnih starih ručki birajte zabavnije u neobičnim oblicima ili bojama mora.

Foto: @thatscandinavianfeeling

Foto: Pinterest

UMJETNOST NA ZIDU

Prazan zid u domu bi mogao biti odlična pozadina za umjetničko djelo. Napravite kolaž fotografija ili umjetničkih djela različitih boja i veličina koji se mogu grupirati tako da se napravi zanimljivi umjetnički pano. Obiteljske fotografije, dječja umjetnička djela, ogledala, posteri, pa čak i plakati filmova mogu se upotrijebiti na isti način kako biste instant osvježili izgled prostorije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa Maldonado (@simply.melisssa) on

REORGANIZIRAJTE NAMJEŠTAJ

Pokušajte preurediti namještaj svoje dnevne sobe. Poigrajte se sa kaučem, stolicama i stolovima kako biste vidjeli gdje se najbolje uklapaju. Promijenite prostirke u svojim sobama ili pomaknite prostirku za spavaću sobu do blagovaonice i obrnuto. Ovo je korak gdje vaša kreativnost dolazi do izražaja.

ZAMIJENITE POSTELJINU

Bez obzira da li birate minimalistički, skandinavski ili šareniji stil, cijeli prostor će dobiti potpuno novi izgled sa promjenom posteljine. Boje plaže, mora, palmi će svakoj spavaćoj sobi dati dodatan beach prizvuk, a osim što estetski daje maleni makeover domu, ljetni printovi će u prostoriju unijeti mir i sklad. Na vama je samo da pronađete favorite i posvetite se stvaranju kutka u kojem ćete rado provoditi vrijeme.

Foto: @barclaybutera

Foto: @barclaybutera

***

Naslovna fotografija: @brianaanderson
Tekst: Ilda Lihić-Isović

INTERIJERI , 24.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@brianaanderson

Podijeli:

Posljednje objavljeno