5 simpatičnih gesti koje će uljepšati prve mjesece mame i bebe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 simpatičnih gesti koje će uljepšati prve mjesece mame i bebe

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
13.3.2019.

Prvi dani druženja s bebicom uistinu su posebni. Međusobno upoznavanje i sasvim novi ritam nose brojne prekrasne uspomene i zajedničke trenutke, no i brojne izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti koji dolaze upoznati bebu, prvi susreti s nespavanjem i sasvim nove okolnosti u domu zahtijevaju i dodatnu pomoć roditeljima te potporu prijatelja. Zbog toga smo izdvojili pet prijedloga, odnosno gesti s kojima nećete pogriješit

 

#BUDITE NJIHOVA SUPERJUNAKINJA NA JEDAN DAN I BRINITE SE ZA KUĆANSTVO
Odlazak u trgovinu po namirnice, priprema domaće juhe, čuvanje bebe dok se mama istušira… sve su to mali znaci pažnje koji će u ovim trenutcima svakoj novopečenoj mami značiti puno.

#VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE I BEAUTY TRETMAN U DOMU
Period oporavljanja bit će znatno ljepši ako joj u poklon kutiju uz udoban ogrtač, spremite i par omiljenih mazilica za tijelo, lak za nokte i bocu za vodu koja će ju sad, više nego prije, podsjećati da je hidratacija itekako važna. Recept je to uz koji će osjećati ugodno i lijepo. 

#KOMAD NAKITA KOJI ĆE JU PODSJEĆATI NA CIJELU AVANTURU
Ideja poklona je da ju podsjeća na jednu od najljepših životnih uloga, a ogrlice s incijalima imena njenog djeteta uspomena su koju će nositi iz dana u dan. Ogrlica će imati dodatnu vrijednost te uz ulogu statement dodatka, dobiti i važnu sentimentalnu ulogu.

#SOS KIT ZA NEPROSPAVANE NOĆI
Zdrave grickalice koje će joj dati dodatnu energiju, knjiga uz koju će brže zaspati, maska za spavanje koja će snove učiniti slađim i kapsule za aparat za kavu. Sada je spremna uhvatiti se u koštac sa svim avanturama.

#PERSONALIZIRANI POKLONI I ALBUM ZA FOTOGRAFIJE
Sudjelujte u uređenju dječije sobe! Igračke, jastuci ili glazbeni vrtuljci koji će imati i bebine inicijale bit će topao, osoban i poseban poklon za cijelu obitelj, dok će album s fotografijama ostati kao vječna uspomena u njihovom domu.

34426678 171120163741901 7174202599736868864 n-1024x1024

 

 Foto: pinterest.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno