5 serija na Netflixu koje ćete pogledati u jednom dahu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 serija na Netflixu koje ćete pogledati u jednom dahu

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
16.8.2022.

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da ste proveli najmanje sat vremena listajući neku od streaming platforma i čitajući recenzije u želji da pronađete seriju ili pak film koji će vas oduševiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste se pronašli u navedenom tekstu, bez brige – zavirili smo na Netflix i ovog puta kreirali listu serija o kojima se najviše priča, a koje su trenutno dostupne na platformi. Uz neke od novih naslova koje su oduševili široku publiku, izdvojili smo i neke od klasika koje morate pogledati.

One of Us Is Lying

Adaptacija istoimenog romana američke autorice Karen M. McManus privukla je pažnju mnogih. Priča je fokusirana na ubojstvo srednjoškolca, a među glavnim osumnjičenim su kolege dječaka Simona.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Misteriozna serija koja kroz osam epizoda prikazuje dane u životu Anne (Kristen Bell) koja postane svjedok ubojstva. S obzirom s epizodama od 25 minuta, moći ćete ju pogledati kroz jednu večer tako da je idealna kada poželite potrošiti vrijeme uz napeti triler. 

Surviving Summer

Ljubitelji adrenalina rado će upaliti ovu seriju sastavljenu od deset epizoda koja u fokusu stavlja tinejdžere iz Australije koji dane provode surfajući. Kao glavni lik izdvaja se mlada Amerikanka koja nakon što bude izbačena iz škole odlazi u Australiju. 

Maid 

Inspirativna priča o ženi koja nakon bijega iz nasilne veze pronalazi posao i suočava se sa svakodnevnim izazovima samohrane majke. 

Young Royals

Švedska serija koja u fokus stavlja mladog princ Wilhelma kojeg uslijed nekoliko skandala kraljevska obitelj šalje u internat Hillerska.


* * *
Naslovna fotografija: @oiaoooa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno