5 savjeta za organiziranje superproduktivnog tjedna

POSLOVNI SAVJETI
2.7.2018.

Kroz navike uspješnih dama naučimo puno toga o razvoju vještina koje nam mogu pomoći da maksimalno iskoristimo svaki dan i da se odvažno nosimo sa svime što nam nosi svakodnevnica. Kako biste svojim privatnim i poslovnim obvezama dali dodatan #boost, važno je ostati motiviran, fokusiran, iznova učiti i znati odrediti prioritete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su ti ciljevi popratni efekt ovih par svakodnevnih zajedničkih navika uspješnih dama koje smo pobrojali u nastavku.

#POSTAVITE SI 3 ZADATKA KOJA TREBATE IZVRŠITI KROZ TJEDAN
U svoj planer upišite top tri zadatka koja trebate ispuniti kroz radni tjedan i top tri zadatka iz privatnog života. To će vam pomoći da se fokusirate na najvažnije obveze i budete u stalnoj kontroli svega što vas čeka kroz naredni period.

# ISPLANIRAJTE TJEDNI MENI
Jednom kada se upoznate sa savršenošću ove navike, pitat ćete se zašto ju ranije niste dodali u vašu svakodnevnicu. Svaku nedjelju rezervirajte pola sata za osmišljavanje jela, pisanje popisa za kupovinu potrebnih namirnica. Zatim, u ponedjeljak narežite svo povrće koje ćete pripremati kroz tjedan kako biste si ostale dane olakšali pripremu jela. U proces možete uključiti cijelu obitelj i bez imalo stesa nakon posla pripremati jela za svoje najmilije.

Y3Di4gRQJG8R

 

 


# JEDAN DAN REZERVIRAJTE ZA KUĆNE POSLOVE I KUPOVINU NAMIRNICA
Ukoliko u svoj planer npr. utorak rezervirate za pospremanje djela kuće, srijedu za peglanje, a četvrtak za kupovinu namirnica i čišćenje, svoje ne baš pretjerano zabavne obveze ćete raspodijeliti kroz par dana, sebi olakšati izvršenje istih i što je najvažnije, nijedna od ovih stavki neće biti na vašoj listi vikend aktivnosti. A to znači potpuno opuštanje i punjenje baterija za vikend.

#VIKEND REZERVIRAJTE ZA ODMOR I DETOKS OD TEHNOLOGIJE
Nahranite svoje tijelo i um kroz zabavne aktivnosti s najmilijima, čitanje, filmske maratone i šetnje prirodom. Na neko vrijeme zaboravite na društvene mreže, emailove, novine, TV. Inspirirajte se samo pozitivnim pričama i emotivnim trenutcima s dragim ljudima.

#PAR SATI REZERVIRAJTE SAMO ZA SEBE
Bez obzira je li riječ o razvijanju nove vještine, beauty tretmanima, opuštenoj kupci ili odlasku na konferenciju, svaki tjedan pazite da dio slobodnih sati iskoristite za vaš osobni rast.

Foto: Camila Coelho Instagram, ohhcouture.com

POSLOVNI SAVJETI , 2.7.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno