5 prijedloga kako provesti vikend s najmlađima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 prijedloga kako provesti vikend s najmlađima

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
21.9.2019.

Još uvijek ugodne temperature znak su da imamo još nešto vremena za uživanje na svježem zraku i igru u prirodi. Možda one zahtijevaju slojevito odijevanje, no, to ne znači da se ne možemo odlično zabaviti koristeći se blagodatima koje donosi jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz igru s lišćem i šetnje šumom, postoji još par sjajnih načina kako provesti slobodno poslijepodne s najmlađima, a da istovremeno u aktivnostima uživaju djeca, ali i odrasli. 

Odlazak u voćnjak i branje voća

Jesen unosi mnoge nove sjajne okuse i voće na naš meni, a poslijepodne provedeno berući jabuke, mandarine ili šljive, ne samo da će biti sjajna fizička aktivnost, nego će nas naučiti i par lekcija o prirodi, nasmijati, kao i potaknuti na razgovor. A za pauzu i povratak energije, birajte netom ubrano voće. 

Piknik u parku

Pripremite par sendviča, ukusne domaće slastice i piknik deku te uživajte u danu provedenom u prirodi. Ponesite karte ili loptu, kako biste dodatno začinili zajedničko vrijeme.

Napravite album ljetnih uspomena

Okupite najmlađe na terasi i složite album s najslađim fotografijama nastalim tijekom ovog ljeta. Fotografije prvotno izradite, a onda ih krenite slagati u album. Možete ga ukrasiti i naljepnicama, natpisima, kratkim porukama…dajte mašti na volju.

Krede u ruku i igrajte školice

Igra koja nas vraća na školsko igralište i najslađe dječje uspomene, jako je popularna i danas. A nakon školice, nagradite se ukusnim sladoledom. 

Pripremite pitu od jabuka

Kuhanje budi kreativnost i potiče na maštovitost, a priprema ukusne pite od jabuke zabavit će i najmlađe. Neka oni sudjeluju u nastanku tijesta, a vi ogulite jabuke. A kada se miris cimeta krene širiti kućom, svi ćete biti jednako ponosni. 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno