5 navika uz koje ćete se istaknuti na radnom mjestu

POSLOVNI SAVJETI
21.8.2018.

 Čitajući savjete uspješnih ljudi o tome što je ključ za uspješno vođenje start-upa ili kompanije, gotovo svi emocije ističu kao korak uz koji ćete biti bliže vašim kupcima. Slično je i s vašim radnim mjestom. Većina vaših kolega neće vas zapamtiti po poslu koji ste radili, nego po načinu na koji ste s njima surađivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je iznimno važno na radnom mjestu istaknuti se setom vrijednosti, ali i spremnosti na pomoć drugima. A to su samo neki od načina kako možete ostaviti vidljiv trag u kompaniji u kojoj radite.

# BUDITE PREPOZNATLJIVI PO ODREĐENOJ VJEŠTINI
Jednom kada postanete eksperti na određenom polju, zauzet ćete posebno mjesto u kompaniji, ali i povećati vaše samopouzdanje što ste dio tima. Ukoliko sjajno poznajete Google Analytics ili društvene mreže, učinite tu vještinu vašim zaštitnim znakom. Upravo ćete vi biti osoba kojoj će vaše kolege doći u potrazi za odgovorima.

# NETWORKING UVIJEK I SVUGDJE
Iako biste svakako trebali imati sjajne poslovne odnose unutar tima, vaša poznanstva biste trebali širiti i van vašeg odjela. Pozovite na kavu kolege iz drugog djela ili otiđite na poslijepodnevno druženje sa njima. Širite vaša poznanstva i jačajte veze unutar kompanije.

poslovnisavjeti 1

 

# PONUDITE SE ZA POMOĆ KOLEGAMA OKO OBAVLJANJA ODREĐENIH ZADATAKA
Iako u opisu vašeg posla ne stoji obavljanje određenih poslova i mentorstvo, lijepo je kada nekome kome treba pomoć date smjernice kako da obavi određeni zadatak. Ne samo da ćete mu olakšati posao i učiniti poslovno okruženje ljepše, nego ćete i učiniti dobro djelo koje će vam se sigurno vratiti.

# POKAŽITE VAŠ MAKSIMUM
Kako biste se istaknuli na radnom mjestu, pokušajte sudjelovati u realizaciji projekata koji nisu striktno u opisu vašeg radnog mjesta. Ne biste trebali sada na sebe preuzeti pet novih projekata, ali organiziranje i prikupljanje podataka za naredni sastanak tima ili sortiranje spisa ostavit će sjajan utisak.

# UVIJEK BUDITE SPREMNI (JOŠ VIŠE) UČITI
Uvijek postoje određene vještine ili programi koje možete naučiti. Aktivirajte se i kroz seminare, konferencije ili tečajeve razvijajte set vaših poslovnih vještina koje će ostaviti traga na vašem sadašnjem poslu i ojačati vas za sve buduće avanture.

POSLOVNI SAVJETI , 21.8.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno