5 načina kako možete nekome uljepšati radni dan u uredu

POSLOVNI SAVJETI
13.8.2018.
 Sve meme fotografije koje vidimo ponedjeljkom ujutro, a koje se tiču našeg pomalo tužnog izraza lica kada shvatimo da nas nakon opuštenog vikenda čeka nova lista obveza, ponekad odlično dočaravaju naše raspoloženje. No, početak novog radnog tjedna može biti itekako zabavan.

Novi radni tjedan podrazumijeva i novih sedam dana kroz koje možete ostvariti zamišljene ciljeve, kreirati neke nove fantastične uspomene i uživati u rezultatima projekata na kojima marljivo radite. A dan na poslu možete započeti dobrim djelom – jednostavno, napravite jednu od ovih pet aktivnosti koje predlažemo u nastavku, a čiji je cilj uljepšati nekome radni dan.

#NAPRAVITE SLASTICU ZA VAŠE RADNE KOLEGE
Vjerujemo da će razina produktivnosti i motiviranosti u uredu znatno porasti nakon što vaše kolege isprobaju ukusne muffine ili kolač s breskvama koji ste pripremili s ljubavlju. Bit će sjajan povod za razgovor i opuštanje tijekom radnog dana, a jednak efekt će imati i čokoladni muffin koji možete kupiti na putu na posao.


#UDIJELITE KOMPLIMENT KOLEGAMA ZA DOBRO OBAVLJEN POSAO
Pozitivan feedback uvijek je odličan način da pokažete kako prepoznajete nečiji trud i rad.


#DAJTE IM RUČNO ISPISANU KARTICU ZAHVALE
Kolegama koji su vam pomogli s prezentacijom, tablicama, pisanjem budžeta… zahvalite se tako što ćete im na radnom stolu ostaviti karticu sa simpatičnom porukom. Tako ćete im pokazati da cijenite vrijeme i znanje koje su podijelili s vama.


#POKRENITE TRADICIJU
Kako biste dodatno povezali vaš tim ljudi s kojima radite, predložite da svaki ponedjeljak započnete s komentarima o stvarima na koje ste ponosni u prošlom tjednu. Ili da svaki petak zajedno napišete jedan zajednički cilj za naredni tjedan.

#ZAJEDNO OTIĐITE VAN UREDA NA RUČAK
Svjež zrak, šetnja gradom i uživanje u kvalitetnom obroku okružen zelenilom uvijek je pametna ideja. Danas preskočite brzu hranu i obroke uz društvo kompjutera.

Foto: burton.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: