5 načina kako možete dodatno uštedjeti prilikom organizacije vjenčanja

VJENČANJA
20.3.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizacija vjenčanja intiman je i lijep, no, ujedno i dug proces koji zahtjeva i brojna financijska izdavanja. Prilikom organizacije, postoji i par stavki na kojima sigurno možete dodatno uštedjeti, bez da to umanjuje vašu ljubav prema određenoj estetici ili smanjuje samu kvalitetu izvedbe. Zahvaljujući našim kreativnim i istraživačkim vještinama pazimo da uvijek pronađemo najbolje rješenje za sve naše potrebe i obveze oko planiranja svih detalja oko vjenčanja, a ovi DIY projekti su najbolji dokaz tomu. 

#DIY POZIVNICA
Obzirom na aktualne cijene dizajna te izrade pozivnica, ovo je stavka na kojoj možete dosta uštediti. Ukoliko niste vješti s radom u programima za dizajn i grafiku, vjerujemo da u vašem društvu ima osoba koja jeste. Zamolite ju da vam pomogne u izradi jednostavne pozivnice koja će lijepo naglasiti vaš karakter. Crno bijele pozivnice pristupačnija su opcija, no, pozivnice u boji također nose određeni šarm. Zatim u veleprodaji kupite papir na koji ćete printati pozivnice, a u gradu istražite koja knjižara ili tiskara nudi najjeftiniju opciju izrade i rezanja pozivnica. Na ovaj način možete čak dvostruko manje platiti izradu vaših pozivnica, bez da to utječe na njihovu kvalitetu.

pozivnica

#DIY CVJETNI UKRASI ZA GOSTE
Popularni cvjetići koje vaši gosti nose na reveru također su sjajan DIY projekt za vas i vaše prijateljice. Kada uzmete u obzir koliko ćete novaca potrošiti za kupovinu potrebnih materijala (cvijeće, traka, komopac, traka…) i cijenu gotovih cvjetića u cvjećarnicama, prva opcija je znatno pristupačnija. Online možete naći bezbroj sjajnih tutorijala kako doma napraviti cvjetiće. Na vama je da pronađete stil koji se uklapa u temu vašeg vjenčanja, posjetite veleprodaju cvijeća i kupite potreban materijal. A kad se male ruke slože…


#DIY POKLONI ZA GOSTE
Pinterest je sjajna destinacija za ideje oko uređenja vjenčanja. Upravo smo na ovoj društvenoj mreži pronašli par sjajnih ideja kako pripremiti jednostavan poklon za uzvanike. Jedan od njih je i primjer koji donosimo u nastavku – malene papirnate vrećice unutar kojih se nalazi sjeme za sezonsko cvijeće. Simpa, personalizirano i s divnom porukom.

pokloni

#DIY SLATKI STOL
Gotovo svaka zabava na vjenčanju podrazumijeva i postavljanje slatkog stola, koji uz kupovinu slatkiša podrazumijeva i dekoraciju stola. A ukrase za stol možete i sami uraditi. Isprinajte par zanimljivih izjava i stavite ih u upečatljive okvire i na stol. Upotpunite s par teglica, svijećama i vazama koje će nakon vjenčanja poslužiti kao sjajan ukras i u vašem domu.

desertstol


#KUPOVINA ODJEĆE I MODNIH DODATAKA NA SNIŽENJIMA
Ovisno o preostalom vremenu do datuma vašeg vjenčanja, pokušajte dio svari kupiti unaprijed, na sniženjima, poput kravate ili leptir mašne, klasične bijele košulje ili cipela za vjenčanicu.

cipele

VJENČANJA , 20.3.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno