5 kreativnih ideja za proslavu 30. rođendana  - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 kreativnih ideja za proslavu 30. rođendana 

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
24.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesete su zapravo prvi korak u novo desetljeće života koje će obilježiti nešto hrabriji potezi na polju karijere, doma, obitelji i ulaganja u osobni razvoj. Upravo zbog toga proslava tridesetog rođendana nosi posebnu notu – sama zabava mjesto je nastanka prekrasnih uspomena i događaj na kojem uz drage ljude neustrašivo pozdravljamo nove avanture. Ako i vama nedostaje inspiracije za organizaciju opuštenog i lijepog slavlja, onda će vam ideje u nastavku biti vodič za druženje kojeg će se svi rado sjećati.

ORGANIZIRAJTE KUĆNU ZABAVU UZ KARAOKE 
Pripremite specijalitete koji su već našli put do srca vaših prijatelja, kreirajte playlistu i zabavite se uz ples i pjevačke sposobnosti cijele ekipe. Smijeha i dobre zabave neće nedostajati. 

PIKNIK U PRIRODI
Sunčan dan iskoristite za bijeg u prirodu i napunite baterije uz ukusne zalogaje, osvježavajuće piće i smijeh, daleko od gradske buke. Mobitele sklonite po strani i uživajte u društvu dragih ljudi.

VIKEND GETAWAY
Oduvijek ste sanjali o zajedničkoj posjeti Italiji ili egzotičnom otoku? Ako vam to vaši kalendari i budžet dozvoljavaju, organizirajte zajedničko putovanje s prijateljicama. Ono će dodatno učvrstiti i ojačati vaš odnos i ostaviti vam nezaboravne uspomene za cijeli život!

ODLAZAK NA KONCERT ILI FESTIVAL
Uz hitove izvođača koje volite dobivate savršenu kulisu za proslavu rođendana i sve preduvjete za odličnu zabavu. Ponesite svakako i prigodne i otkačene ukrase za ples i fotografiranje.  

SPA VIKEND 
U omiljenom salonu u gradu ili doma. Ako se odlučite za kućnu varijantu - investirajte u jednokratne maskice za lice, stopala i ruke ili npr. kupite pribor za uređivanje noktiju i uz smijeh i prepričavanje svakodnevnih avantura uživajte u beauty tretmanima za koje inače i nemate puno vremena. Sve začinite uz ukusne grickalice i koktele. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno