5 ideja za proljetni makeover spavaće sobe

INTERIJERI
15.3.2019.
Uz primjenu par trikova kako prostor spavaće sobe učiniti privlačnim i vizualno većim poput dodavanja zrcala, odabirom ormara od zida do zida i korištenja svijetlih nijansi, važno je ovaj prostor učiniti modernim i ugodnim za boravak.

Pazimo i na odabir pametnih rješenja za odlaganje odjeće, a često sitnicama damo prostoru sasvim novu dimenziju. Spavaća soba treba biti funkcionalna, ugodna za boravak i praktična, a mi smo izdvojili pet prijedloga koji će joj dati dodatan šarm i toplinu.

#NAPRAVITE MINI PRERASPORED UKRASA U DOMU
Cvijeće koje je stajalo u dnevnom boravku i košara koja je bila u hodniku sada mogu biti dio vaše spavaće sobe. Tabure iz sobe prebacite u dnevni boravak i tako napravite malu preraspodjelu stvari koja vas neće koštati ništa, a dat će svježi prizvuk (najmanje) dvije prostorije u vašem domu.

01

 

#INVESTIRAJTE U LAMPU ZANIMLJIVOG DIZAJNA
Ona će uljepšati večernji ritual čitanja, ali i izmamiti vas osmijeh na lice svaki put prije nego utonete u san. Osim toga, dat će trendi notu vašoj spavaćoj sobi i kreirati toplu atmosferu.

02

 

#DODAJTE PAR NOVIH JASTUKA
Pristupačan, ali itekako efektan način kako da kreirate nov izgled sobe.

03

 

#POSTAVITE FOTOGRAFIJE NA ZID
Uz omiljene obiteljske fotografije ili inspirativne citate kreirajte dodatnu harmoniju u prostoru i pokažite da i spavaća soba može biti mjesto motivacije i čuvanja dragih uspomena.

04

 

#DODAJTE STOLICU ILI TABURE
Ako istu imate već u domu – sjajno. Sada oni mogu postati unikatan ukras u sobi koji možete koristiti i za odlaganje stvari, dodavanje zanimljivih detalja na njih…

05

 

 

Foto: pinterest.com

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: